Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Hei, brīva vieta Tavam rakstam!
13.01.2005 pl. 08:27

Gintars Vēzis

Arī Tu esi aicināts piedalīties portāla veidošanā! Ja Tev ir pieejama kaut visniecīgākā informācija, kurai, Tavuprāt, būtu jāizskan visā pasaulē, tad šī ir viena no iespējām.

Tu strādā, mācies, atpūties - Tu vienkārši dzīvo, un Tev apkārt dzīvo arī citi. Tas nozīmē, ka viss notiek tā, kā tam jānotiek. Notiek gan labas lietas, gan ne tik labas. Turklāt, cilvēkam bieži vien ir raksturīgi atcerēties negatīvo, taču labais nereti pazūd ikdienas pelēkajā rutīnā. Tomēr, lai tā nenotiktu, Tev ir iespēja piefiksēt to labo, rakstot savu dienasgrāmatu, vēstules draugiem, fotografējot, zīmējot, filmējot utt.. Nereti tas viss paliek tikai pie Tevis. Protams, ir lietas, kas vienmēr paliks pie Tevis, bet varbūt ir arī tādas, kurās Tu vēlies dalīties ar citiem?

Tāpēc neturi sveci zem pūra! Ņem palīgā draugus, piefiksē ziņas par notikumiem savā draudzē vai pilsētā, raksti savas pārdomas, intervē cilvēkus, ... un sūti to visu mums! Mēs būsim priecīgi saņemt un apkopot šo informāciju un Tu būsi priecīgs šeit lasīt citu portāla apmeklētāju atsauksmes par Tevis veidoto publikāciju! 

Kontaktinformāciju, kā ar mums sazināties, atradīsi portāla apakšā. Novēlam veiksmi radošajā darbā! :)

PS.
Neaizmirsti katram savam garadarbam pievienot arī kādu atbilstošu vizuālu liecību - bildīti, zīmējumu, vīziju!