Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Mārtiņdienas labdarības tirdziņš
03.11.2010 pl. 10:23

6. novembrī pulksten 10 Liepājas Sv. Jāzepa Romas Katoļu draudze un Liepājas Katoļu pamatskolas atbalsta biedrība aicina draudzes locekļus un skolas audzēkņus ar ģimenēm piedalīties Mārtiņdienas labdarības tirdziņā "Mārtiņdienas pieci stāsti".

Ir gada vistumšākais laiks. Auksti rīti, un auksti vakari. Plānā ledus kārtiņa, kas naktīs pārvelk peļķes, šķiet, nemanāmi pārvelkas arī dvēselei. Taču mēs varam savā sirdī iedegt visgaišāko liesmu, pie kuras pulcēties pašiem un sildīties citiem - mīlestību.

6. novembrī Liepājas Sv.Jāzepa katedrāles dārzā visi ir aicināti pārdot pašdarinātas lietas - kulinārijas izstrādājumus, rokdarbus, mājamatniecības darinājumus, dārzā izaudzētus „brīnumus” un citas lietas.

Mārtiņdienas labdarības tirdziņā varēs vērot bērnu priekšnesumus, baudīt tēju pie ugunskura un kopā būšanas prieku.

Tirdziņā savus darinājumus varēs ne tikai pārdot un pirkt par naudu, bet arī mainīt pret lietām, kuras nepieciešamas ģimenēm. Informāciju par tām atradīsiet katras ģimenes stāstā.

Informācija un pieteikšanās ir pie skolas direktores Ivetas Kalniņas (tālr. 29645936) vai dekāna Gata Mārtiņa Bezdelīgas (tālr. 29296712).