Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Noklausies! "Semināristi" piedāvā otro skaņdarbu no gaidāmā albūma
24.04.2014 pl. 11:03
Šajā skaistajā Lieldienu gaisotnē grupa "Semināristi" piedāvā jaunu dziesmu - "Ceļš". Cilvēka dzīve ir ceļš pie Dieva. Šis ceļš nav viegls, jo cilvēkam jāpieņem savu vājumu,

tajā pašā laikā apbrīnojot Dievu - Viņa dāvāto glābšanu visai cilvēcei caur krusta nāvi un augšāmcelšanos, neizsmeļamo mīlestību un žēlsirdību!

"Semināristi" aicina klausītāju pārdomāt savu dzīves ceļu un dziedāt šo dziesmu kā lūgšanu:

Jēzu, Tu visus mūs mīli
Jēzu, ienāc mūsu sirdīs
Jēzu, nāc aizdedz mūsu sirdis
Jēzu, Jēzu!

Mūzikas un vārdu autors ir Roberts Andžāns. Dziesma "Ceļš" ir otrais skaņdarbs no "Semināristu" gaidāmā albūma. Dziesmu miksējis un māsterējis Valdis Indrišonoks.

Grupa "Semināristi" ir izveidota 2012.gadā un ir unikāla ar to, ka visi tās dalībnieki ir Rīgas Garīgā semināra audzēkņi. Par šo projektu paši Rīgas Garīgā semināra audzēkņi saka: "Mūzika ir universāla valoda. Visi klausās mūziku. Mūzika nevienu  neatstāj vienaldzīgu – tā raisa dažādas emocijas un cilvēki ar tās palīdzību komunicē ar citiem, izsaka savas domas, emocijas, sajūtas un ieklausās, kā izpaužas citi. Tāpat arī topošajiem priesteriem mūzicēšana ir iespēja atrast kopīgu valodu ar tiem, kas īpaši neaizraujas ar ticības lietām, tā ir iespēja parādīt, ka priesteri ir tādi paši cilvēki kā citi, ka viņiem ir dažādi talanti un aizraušanās, ko viņi nekautrējas likt lietā, ar ko viņi labprāt dalās ar citiem. Grupa ir veids kā topošie garīdznieki, cenšoties nostāties pret dažādiem stereotipiem, pastāsta par sevi, kas viņi ir, un to, ka attiecības ar Dievu neatņem no tevis to, kas tevī ir patiesi cilvēcīgs un vērtīgs."

Katedrāle.lv