Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Baltkrievijā savs "dziedošais priesteris" (video)
21.07.2014 pl. 17:12
Slonimas (Grodno reģions, Baltkrievija) Romas katoļu draudzes priesteris, tēvs Igor Anisimov kā dāvanu jaunlaulātajiem nodziedāja dziesmu krievu valodā ar Leonarda Koena "Hallelujah" melodiju.

Līdzīgi kā tas bija gadījumā ar Īrijas jaunlaulātajiem, kurus pārsteidza priestera dziedājums (skat. video zemāk), arī Baltkrievijas pāris un draudzes locekļi bija šokēti par pārsteigumu. Dziesmas beigās līgavai pat saradās asaras, bet draudze aplaudēja.

Pasniegt jaunlaulātajiem tieši šādu dāvanu tēvam Igoram ieteica draudzes locekle Veronika Vaičika, kura arī pati vēlāk video ar priestera dziedājumu ievietoja internetā.

"Viņš vēlajās pasniegt šim pārim kādu īpašu dāvanu un es parādīju video ar dziedošu Īrijas priesteri. Bija dziesmas teksts krievu valodā, ko tēvs Igors nedaudz to pielāgoja. Un 7. jūnija laulības ceremonijas beigās viņš negaidot sāka dziedāt. Visi bija šokā!" teica Veronika.

Šogad tēvam Igoram, kurš kalpo Slonimas Vissvētākās Jaunavas Marijas bezvainīgas ieņemšanas draudzē, aprit 40 gadi, un savu dziedāšanas talantu viņš attīsta kopš jaunības. Kad viņš studēja Grodņas Garīgajā semināra, Igors Anisimovs dziedāja grupā "Ave".

Kā komentārā saka idejas autore Veronika, dziesmas teksts ir ņemts no svētceļnieku dziedājumiem, bet melodija no Koena dziesmas.

Atgādināsim, ka 5. aprīlī, laulājot Krisu un Leu O'Keinus, priesteris Rejs Kellijs no Oldkāslas negaidīti pārsteidza kāzu viesus, jaunlaulātajiem nodziedot Leonarda Koena leģendāro dziesmu "Hallelujah". Līdz šim brīdim pr. Reja dziedājums YouTube ir skatīts vairāk nekā 35 miljonu reižu.

Katolik.ru

Video: priesteris no Baltkrievijas dzied "Аллилуйя"

Video: īru priesteris dzied "Hallelujah"