Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Kursi pāriem par dabīgas ģimenes plānošanas skaistumu un priekšrocībām
16.09.2014 pl. 21:40
Jau šo ceturtdien, 18. septembrī, Rīgā sāksies kārtējais lekciju kurss, kura apmeklētāji apgūs Auglības atpazīšanas metodes (AAM). Kursa galvenais mērķis ir iepazīstināt pārus ar dabīgas ģimenes plānošanas skaistumu un priekšrocībām.

Kursa laikā būs iespēja iepazīt vīrieša un sievietes anatomiju, pāra auglību, tās cikliskumu. Tiks runāts arī par kontracepcijas veidiem, to ietekmi uz cilvēka fizioloģiju, attiecībām un seksualitāti. Paredzētas arī tēmas par uztura ietekmi uz pāra auglību, kā arī bioētiku. Lekcijas notiks ceturtdienu vakaros un septiņās nedēļās pāri apgūs gan teorētiskas, gan praktiskas zināšanas, un beigās sekmīgie kursu beidzēji saņems diplomus.

Kursus rīko Ģimenes ekoloģijas institūts, lekcijas lasīs sertificēti AAM instruktori un konsultanti.

Sakarā ar to, ka pirmā lekcija paredzēta jau šo ceturtdien, bet uz kursiem vēl ir brīvas vietas, tiem, kas nevarēs tikt šonedēļ, būs iespēja pievienoties grupai ar nākamo ceturtdienu - 25.septembri, bet ievadlekcijā sniegto informāciju varēs noskatīties video formātā.

Ko dod AAM kursā apgūtās zināšanas un to pielietošana praksē?

Pāri kā galvenos ieguvumus atzīst spēju paskatīties uz auglību pavisam jaunā veidā un gaismā.

Uzzinot, kā vīrieša un sievietes auglība darbojas un papildina viena otru, pāris var ieplānot grūtniecību vai arī to atlikt.

Iepazīstot sevi un savu mīļoto, mainās attiecības, palielinās tuvība un intimitāte attiecībās.

Liels ieguvums pāriem, kuriem ir grūtības ieņemt bērniņu, ir iespēja precīzi noteikt katra cikla auglīgāko daļu, tādējādi palielinot viņu izredzes ieņemt bērniņu. Aptuveni 80% laulāto pāru, kas skaitās neauglīgi, pēc AAM apgūšanas ieņem ilgi gaidīto bērniņu.

Turklāt auglības grafika veidošana ļauj atklāt problēmas, kurām ir nepieciešams pievērst papildus uzmanību, un profesionāli konsultanti var sniegt ieteikumus cikla sakārtošanai.

Papildus informācija un pieteikšanās 29395364.

Kaspars Īviņš
.Augliba.lv