Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Adventa mūzikas rekolekcijas Svētā Dominika klosterī
17.11.2014 pl. 13:38
Rekolekcijas „Divi vienā” ir muzikāli liturģiskas nodarbības, apvienotas ar nedēļas nogales rekolekcijām. Tās ir plānotas dažādos liturģiskajos laikos, no piektdienas vakara līdz svētdienai – pirmās notiks Adventa laikā, no 12. līdz 14. decembrim, Liepājā, Sv.Dominika klosterī, Jelgavas ielā 17.

Nodarbības domātas gan studentiem, gan draudžu sholu un jauniešu koru pārstāvjiem, draudžu ērģelniekiem un mūziķiem, klostermāsām, mūzikas skolu audzēkņiem un studentiem, personām, kas dzied individuāli, – tātad ikvienam, kam sagādā prieku dziedāt Dieva godam, kā arī iegūt zināšanas par Baznīcas liturģiju. Katrā šādā nedēļas nogalē mūzikas nodarbības vadīs kāds katoļu kopienā pazīstams mūziķis (Sintija Grava, Andris Iesalnieks, u.c.). Adventa rekolekcijās mūzikas nodarbības vadīs Sv. Dominika baznīcas sholas vadītāja Kristīne Locika. Rekolekcijas vadīs t. Oskars Jabloņskis OP.

„Dalībnieki varēs padziļināt savas zināšanas par liturģiju un liturģisko mūziku, paplašināt savu dziesmu repertuāru ar jaunām dziesmām un jaunām tradicionālo dziesmu aranžijām, bagātināt savu dziedāšanas pieredzi, kā arī uzklausīt Adventa rekolekcijas,” saka Kristīne Locika, nodarbību koordinatore.

Nodarbību vainagojums būs svinīga Svētā Mise Sv. Dominika baznīcā svētdien, 14. decembrī plkst. 12:00. Dalības maksa nodarbību dalībniekiem, kuri izmantos klostera telpās naktsmājas, būs 18 EUR, bet pārējiem dalībniekiem 9 EUR. Pierakstīties var līdz 8. decembrim: e-pasts:  vai telefoniski 26705843 - Kristīne.