Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Iepazīšanās portālam katSat.lv aprit gads. Portāla lietotājiem būs vairāk iespēju
13.02.2015 pl. 14:28
Nu jau gadu Latvijā darbojas katSat.lv jeb iepazīšanās portāls katoļiem. Esam Dievam ļoti pateicīgi par šo projektu un augļiem, ko tas ir nesis! Mums ir ziņas par veiksmīgiem randiņiem un ne tikai.

Sestdien, Sv. Valentīna dienā un katSat gada jubilejā, kādā Latvijas pilsētā Laulības Sakramentu viens otram dāvās pāris, kuri viens otru atraduši ar portāla starpniecību. Viņš (51) reģistrējās katSat pēc drauga ierosinājuma un ar viņa atbalstu, kā arī šim nolūkam pat iegādājās interneta pieslēgumu. Pēc diviem mēnešiem uzrakstīja viņai (42) portālā katSat vēstuli. 240 km attālums nebija šķērslis pēc trīs dienu sarakstes doties uz satikšanos. „Dievam viss ir iespējams, ja no sirds lūdz!” dalās nu jau līgavainis un novēl ar labestīgām domām reģistrēties katSat un atrast savu dzīvesdraugu.

Vietni drīzumā sagaida pāreja uz jaunu programmu, iegūstot elegantāku dizainu un vairāk iespēju portāla lietotājiem. Šobrīd dzīvesdrauga meklējumi vienotā starptautiskā katoļu iepazīšanās portālā iespējami Horvātijā, Ungārijā un vāciski runājošajās valstīs: Austrijā, Vācijā, Šveicē. Turklāt Sv. Jāzepa svētkos, 19. martā, mūsu saimei plāno pievienoties Lietuva, par ko mums ir īpaši liels prieks, un 1. maijā — Slovākija. Ikviens katSat lietotājs pēc brīvas izvēles savā profilā var iestatīt arī iespēju pieslēgties starptautiskajam katoļu iepazīšanās portālam, lai paplašinātu kontaktus ārpus Latvijas robežām.

Mēs vēlamies, lai viens otru atrod cilvēki, kuri iedvesmoti iet kopā ceļu ar Dievu un Baznīcu. Kamēr vieni svārstās vai cīnās ar aizspriedumiem par iepazīšanos internetā, tikmēr citi satiekas un ir laimīgi! Šodien lielu daļu sava brīvā laika mēs pavadām internetā — kāpēc gan lai to neizmantotu arī partnera meklējumiem? Iedrošinām doties pretī šim izaicinājumam, un iespējams – savai laimei.

katSat gada jubilejā piedāvājam reģistrēties un aktivizēt gada dalību par jubilejas cenu 3.99 Eur. Piedāvājums spēkā laika posmā no 12. - 16.02., vienīgi veicot apmaksu ar pārskaitījumu.

Baiba Vilciņa
Foto: Freedigitalphotos.net/cuteimage