Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Geju lobiji sagādā ciešanas cilvēkiem ar homoseksuālu orientāciju
24.04.2015 pl. 09:58
„Lielākā cilvēku daļa ar homoseksuālu orientāciju sevi neidentificē ar geju lobijiem, tieši pretēji, no tiem cieš,” apgalvo Žans Pjērs Deloms Mijārs. Viņš pieder Francijā izveidotajai homoseksuālo personu apvienībai „Homovox”, kas pauž pretēju viedokli par to, kādu ir pierasts dzirdēt no geju tiesību aktīvistiem.

Proti, „Homovox” ir pret homoseksuāļu laulībām un bērnu adoptēšanu. Intervijā Vatikāna radio Deloms Mijārs aizstāv pazīstamos stilistus Dolči un Gabbanu, kurus lobiji apsūdzēja par dabiskās vīrieša un sievietes ģimenes aizstāvību, un kritiku, kas bija vērsta pret surogātmāšu izmantošanu.

„Ja neieturi to pašu domāšanas līniju, kāda ir geju un lesbiešu kustībai, tad tiec marģinalizēts un boikotēts,” stāsta Deloms Mijārs. Viņš ir uzrakstījis grāmatu „Homoseksuāļi pret laulību visiem” (Homosexuel contre le mariage pour tous), par kuru Francijas mediji atsakās runāt un kuru pretim neņem grāmatveikali.

Dolčes un Gabbanas rīcību, kritizējot surogātmāšu izmantošanu, Deloms Mijārs vertē kā atbildīgu cilvēku rīcību, jo izmantot surogātmātes bērnu iznēsāšanai, nozīmē, izmantot vājākos, nabadzīgākos. „Sieviete nav prece. Bez tam, katram bērnam ir tiesības zināt savu tēvu un māti. Taču tādi labklājības baudītāji kā Eltons Džons, vai „Eiropas kreisie” no jauna ir likuši ieviest verdzību,” norāda franču homoseksuālo personu apvienības piederīgais.

Geju un lesbiešu lobiji savu „vienīgās domas diktatūru” pasniedz kā ārēji tolerantu un vienlīdzīgu, tai pašā laikā liedzot kaut mazāko izteiksmes telpu tiem, kas viņiem nepiekrīt. Tai skaitā arī personām, kuras ir homoseksuāli orientētas. Žans Pjērs Deloms Mijārs ir viens no lobiju diktatūras upuriem, kurš stingri nodala jēdzienus „gejs” un „homoseksuālis”. „Ja tu, būdams homoseksuāls, nedomā kā geju un lesbiešu lobiji, tad tiec manipulēts ar spēku un lobiji pret tevi reaģē kā pret homofobu,” saka francūzis. Viņš atgādina, ka geju lobiji aizvien vairāk ir klātesoši dažādās institūcijās, taču tie nepārstāv homoseksuālas personas. Lobiji vēlas iznīcināt laulības un ģimenes institūciju. „Nevajag sajaukt „homoseksuāļus” ar „gejiem”, saka Deloms Mijārs, „geji ir kareivīgie aktīvisti.”

Geju aktīvisti vēlas panākt, lai sabiedrība ticētu, ka homoseksuāļi prasa tiesības uz bērnu.  Tas nav tiesa. Tā, piemēram, Francijā „Taubira” likuma „par laulību visiem” pieņemšanu neprasīja cilvēki ar homoseksuālu orientāciju, bet gan geju lobiji – tie lobiji, kas Eiropā ir ieguvuši lielu varu.

Itālijā notiek cīņa par civilo savienību atzīšanu. „Esmu pret civilajām savienībām, tāpat kā esmu pret homoseksuāļu laulībām, jo gan vienas, gan otras savienības līdzi nesīs jautājumu par bērniem,” saka Deloms Mijārs. Viņš piebilst, ka homoseksuāļu seksualitāte attiecas tikai uz viņiem pašiem un tās dēļ nevajag atņemt bērnam tēvu, vai māti. „Homoseksuāļi neko neprasa. Tie neprasa lobiju iejaukšanos. Lobiji sastāv no nelielas grupas, kam pieder liela vara, jo tās rīcībā ir lieli ekonomiskie līdzekļi un tā kontrolē masu medijus,” situāciju izgaismo franču homoseksuālo personu apvienības „Homovox” pārstāvis Žans Pjērs Deloms Mijārs.

Radiovaticana.va
Foto: Freedigitalphotos.net/Serge Bertasius