Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Notiks seminārs "Laulāto seksualitāte: dāvana un izaicinājums"
28.04.2015 pl. 16:25
Cilvēka seksualitāte ir Dieva dāvana mums. Dāvana, ko būtu vērts iepazīt un lietot “atbilstoši ražotāja instrukcijai”. Tāpat kā jebkura dāvana, arī cilvēka seksualitāte no svētības reizēm pārvēršas par lāstu.

Daudzu speciālistu novērojumi liecina, ka smagas krīzes laulāto attiecībās praktiski vienmēr skar arī seksuālo jomu.

„Seksualitāte ir mūsu sirds daļa, kur mēs satiekamies ar visdziļākajām jūtām, ilgām un fantāzijām. Arī sāpēm un bailēm. Un tā ir arī satikšanas vieta ar otro. Ar viņa jūtām, ilgām un fantāzijām. Ar viņa sirds sāpēm. Ar mūsu atšķirībām, kas ir daudz dziļākās, nekā varētu likties attiecību sākumposmā,” stāsta viens no pasākuma organizatoriem Marks Jermaks.

Seminārs “Laulāto seksualitāte” dāvana un izaicinājums” ir paredzēts pieaugušiem, kuri vēlas izdzīvot seksualitāti saskaņā ar savām kristīgām vērtībām. Pasākuma laikā tiks apspriestas tādas tēmas kā: kas ir patiesa cilvēka seksualitātes jēga un nozīme, kā vīrišķība un sievišķība papildina viena otru, kas ir divas galējības seksualitātes tēmā, un kā no tām izvairīties, kā panākt, lai savas seksualitātes izdzīvošana nestu prieku, nevis ievainojumus.

Vakara programmā – lekcija, mākslas terapijas elementi, dalīšanās un neparasta saruna par pašu svarīgāko.

Semināru vadīs žurnālists, topošais psihologs, AAM skolotājs Marks Jermaks un kristīgā psiholoģe Līga Ruttule.

Psiholoģijas un attīstības centra „Mājas” organizētais seminārs notiks piektdien, 8. maijā, Rīgā, Gustava Zemgala gatvē 48. Sākums – plkst. 18:00. Seminārs ir maksas. Pieteikšanās un precīzāka informācija: 29191860 (Marks), .