Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Kānas atvērtā nedēļas nogale ģimenēm
12.05.2015 pl. 12:20
Sestdien, 16. maijā ikviena ģimene aicināta vienu dienu pavadīt Bruknas muižā, lai draudzīgā un neformālā gaisotnē iepazītos ar ģimeņu brālību Kāna. Tas būs jauks lauks gan sadraudzībai, gan lūgšanai.

Šo dienu Kāna piedāvā, lai ģimenes varētu vairāk uzzināt par pašu misiju un brālības ģimenēm, kas šī gada laikā iziet gan garīgu izglītošanās ciklu, gan aktīvi iesaistījušās kalpošanā. Kā arī, lai ģimenes varētu labāk izšķirties par dalību Kānas vasaras sesijā, kas nedēļas garumā katru gadu notiek vasarā.

Vasaras sesija ir brīnišķīga pāra mīlestības atjaunotnes, kā arī garīgi spēcinoša nedēļa, kas palīdz vienam otru vēl labāk iepazīt, tuvina pārus vienu otram un Dievam. Tajā bērniem paralēli dienas garumā notiek kalpotāju sagatavotās radošās aktivitātes. Šogad Kānas vasaras sesija trešo gadu notiks Saldū, Gregora kristīgās misijas centrā no 19. līdz 25. jūlijam un ikviens pāris, ģimene aicināti tai jau pieteikties.

Kānas brālība ir kopienas Chemin Neuf misija pāriem un ģimenēm, kura Latvijā darbojas jau 15 gadus. Pēc vienotas programmas tā darbojas ap piecdesmit pasaules valstīs, nesot svētīgus augļus ģimeņu stiprināšanā.

Šo sestdien, 16. Maijā, Kānas atvērto durvju dienā ģimenes aicinātas ierasties ar bērniem, kuriem paredzētas savas aktivitātes. Līdzi ieteicams ņemt laika apstākļiem atbilstošu apģērbu un ērtus, sportiskus apavus gan sev, gan bērniem, jo daļa aktivitāšu paredzētas ārpus telpām. Pieaugušajiem noderēs arī Bībele un pierakstu blociņš.

Dalības maksā (15 EUR pārim), cenā iekļautas divas ēdienreizes, kā arī kafijas pauze. Bērniem bez maksas. Ierašanās no 9.00 līdz 9.45. Sīkāka informācija: Ivo (t. 29282218) un Linda (t. 29239617),

Kopiena „Chemin Neuf”


Skatīties YouTube