Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Jauni nomināti Liepājas diecēzes priesteriem
13.05.2015 pl. 20:55
2015. gada 13. maijā bīskaps Viktors Stulpins izsniedza jaunus nominātus vairākiem Liepājas diecēzes priesterus, kas stāsies spēkā 31. maijā.

Ar 2015. gada 31. maiju pr. Gatis Mārtiņš Bezdelīga ir atbrīvots no Liepājas sv. Jāzepa, Grobiņas sv. Brigitas, Priekules sv. Annas, Vaiņodes un Bārtas Romas katoļu draudžu prāvesta pienākumiem, kā arī no Liepājas katoļu pamatskolas kapelāna amata. Ar 1. jūniju pr. Gatis uzsāks kalpošanu kā Alsungas, Gudenieku un Jūrkalnes Romas katoļu draudžu administrators ar dzīves vietu Alsungā, Skola ielā 9.

Ar 31. maiju pr. Andris Vasiļevskis ir atbrīvots no Alsungas, Gudenieku un Jūrkalnes Romas katoļu draudžu administratora amata un ar 1. jūniju iecelts par Liepājas sv. Jāzepa, Liepājas sv. Meinarda, Liepājas Māras un Grobiņas sv. Brigitas draudžu administratoru ar dzīves vietu Liepājā, Rakstvežu ielā 16/18.

Ar 31. maiju pr. Edijs Silevičs ir atbrīvots no Liepājas sv. Meinarda un Liepājas Māras draudžu administratora pienākumiem un ar 1. jūniju iecelts par Liepājas sv. Jāzepa, Liepājas sv. Meinarda, Liepājas Māras un Grobiņas sv. Brigitas draudžu vikāru ar dzīves vietu Liepājā, Rakstvežu ielā 16/18.

Pr. Romans Grantovskis ar 31. maiju ir atbrīvots no Liepājas sv. Jāzepa, Grobiņas sv. Brigitas, Priekules sv. Annas, Vaiņodes un Bārtas Romas katoļu draudžu vikāra amata un ar 1. jūniju iecelts par Priekules, Vaiņodes, Bārtas, Ezeres, Kalnu Romas katoļu draudžu administratoru. Pr. Romans apkalpos arī Kalētu misiju punktu. Dzīves vieta Liepājā, Peldu ielā 15.

Pr. Toms Priedoliņš ar 31. maiju ir atbrīvots no Talsu, Rojas, Dundagas un Kandavas Romas katoļu draudžu administratora amata un ar 1. jūniju iecelts par Saldus, Brocēnu, Lutriņu, Lēnu, Silaiņu, Zirņu un Šķēdes draudžu administratoru ar dzīves vietu Saldū, J. Rozentāla ielā16.

Ar 31. maiju pr. Valdis Drīksna ir atbrīvots no Saldus, Brocēnu, Lutriņu, Lēnu, Silaiņu, Zirņu, Ezeres, Kalnu un Šķēdes draudžu rezidenta amata un ar 1. jūniju iecelts par Talsu, Kandavas, Rojas un Dundagas Romas katoļu draudžu administratoru ar dzīves vietu Talsos, Ruģēna ielā 6.

Katedrāle.lv