Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Pasākumi  Taizē muzikālās dienas Bebrenē

Taizē muzikālās dienas Bebrenē
24.08.2015
Sākums pl. 15:00
Info ielika: Esperanza, 17.08.2015 pl. 23:33.
No 24. līdz 27.augustam jau otro reizi Bebrenē norisināsies Taize mūzikas nedēļa, kuras laikā jauniešiem būs iespēja kopīgi muzicēt, kā arī attīstīt savas muzikālas prasmes dažādās meistarklasēs. Šo dienu ietvaros būs iespēja gan piedalīties ģitāras, basģitāras, sitaminstrumentu, kokles, pūšaminstrumentu, vijoles, kā arī dziedāšanas meistarklasēs, gan iepazīties ar Taize lūgšanu un dziesmām, kā arī vienkārši kopīgi atpūsties.

Mūzikas nedēļā piedalīties ir aicināts ikviens jaunietis vecumā no 14 līdz 35 gadiem neatkarīgi no konfesionālās piederības , kurš ir ieinteresēts kopīgi pavadīt laiku gan lūgšanā, gan muzicējot, kā arī nedaudz iepazīties ar Taize garīgumu un dziesmām.

Ierašanās ir paredzēta 24.augustā no plkst.15.00 līdz 17.00, mūzikas nedēļu uzsākot ar Sv.Misi Bebrenes Svētā Jāņa Kristītāja Romas katoļu baznīcā plkst.17.15.

Lai varētu saplānot meistarklašu norisi, organizatori lūdz neatlikt pieteikšanos uz pēdējo brīdi un pieteikties visus interesentus līdz 21.augustam www.jelgavaskatedrale.lv/taize-bebrene/. Dalības maksa par visām dienām (naktsmītnes, ēdināšana) ir ziedojums 15 EUR, bet lai finanses nav šķērslis! J

Sīkaka info: 28825197(Jolanta); taize.bebrene@gmail.com,

Seko arī facebook , draugiem.lv un twitter @taize_bebrene.

Neliels muzikāls ieskats vienā no pagājušā gada vakara lūgšanām ir šeit:

https://www.youtube.com/watch?v=YKbwiKgW-Uc