Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Kristīgās mūzikas dienas Griezē 2016
23.06.2016 pl. 14:15
No 15.  līdz 17. jūlijam pie Griezes baznīcas Saldus novadā, kur Venta no Lietuvas ietek Latvijā, notiks ikgadējā vasaras nometne „Kristīgās mūzikas dienas Griezē 2016”.

Šajā nometnē  ir aicināts piedalīties ikviens cilvēks neatkarīgi no konfesijas vai draudzes piederības, kam patīk mūzika, arī tie, kas savā dzīvē tikai meklē Dievu.

Nometne pie Griezes baznīcas dalībniekus uz garīgu un fizisku atpūtu un Dieva pagodināšanu mūzikā šogad ielūdz jau sesto gadu pēc kārtas.

Tie, kas vēlēsimies, nometnē kopīgi muzicēsim, kopīgi sagatavosim dziedājumus sestdienas lūgšanu vakaram un dievkalpojumiem, notiks stundu lūgšanas ar gregoriskajiem dziedājumiem un kopīga sadraudzība. Lai visiem būtu iespēja saņemt Vissvētāko Sakramentu, notiks gan luterāņu dievkalpojums, gan Svētā Mise. Varēs iepazīt Griezes baznīcu, tās atjaunošanas ieceri un skaisto apkārtni. Tiem, kas vēlēsies, būs iespēja pastrādāt kādu fizisku darbu baznīcas sakopšanas labā. Atbildīgā par nometnes muzikālajām aktivitātēm arī šogad būs Kristīne Locika, Liepājas sv.Dominika draudzes sholas vadītāja. Tā kā šoruden Rīgā notiks lielā Tezē tikšanās, pievērsīsim īpašu uzmanību šiem dziedājumiem.

Ierašanās nometnē ir paredzēta piektdien, 15.jūlijā no plkst 16.00. Nakšņošana notiks dalībnieku līdzi paņemtajās teltīs un guļammaisos. Ir iespēja arī iznomāt teltis uz vietas, par to iepriekš sazinoties ar rīkotājiem. Nokļūšana nometnes vietā ir plānota ar personīgajām automašīnām. Ir iespēja arī doties ar sabiedrisko autobusu līdz Saldum vai Ezerei (sk. 1188.lv), uz kurieni pretī aizbrauks kāds no nometnes rīkotājiem. Ceļa izdevumi dalībniekiem būs jāsedz pašiem.

Dalībnieki ir aicināti nometnes norisi atbalstīt ar ziedojumu 10 eiro apmērā, ar ko segsim pusdienu un citas izmaksas. Brokastīm un vakariņām dalībniekiem ir jāņem līdzi cienastu, ko likt kopīgajā brokastu un vakariņu galdā, bet pusdienas piedāvās rīkotāji.

Pieteikšanās pie Kristīnes Locikas pa tālr.26705843 (e-pasts ) vai Griezes draudzes māc. Ata Freipiča pa tālr 22316912 (epasts ). Sīkāka informācija no 1.jūlija mājaslapā www.griezesbaznica.lv

Kristīne Locika