Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Pasākumi  Fiziskās dziedināšanas nedēļas nogale 'Lūk, es visu daru jaunu'

Fiziskās dziedināšanas nedēļas nogale 'Lūk, es visu daru jaunu'
07.10.2016
Sākums pl. 00:00

No 7. - 9 oktobrim Rīgas Kultūru vidusskolas sporta hallē norisināsies katoļu priestera tēva Džeimsa Mandžakala (James Manjackal M.S.F.S) garīgās un fiziskās dziedināšanas nedēļas nogale ‘’Lūk, es visu daru jaunu’’.

Caur tēvu Džeimsu Jēzus ir dziedinājis daudz cilvēkus no fiziskām slimībām, piemēram, multiplās sklerozes, vēža, HIV, sirds un asinsvadu saslimšanām, kā arī iekšējām un ārējām atkarībām.

Viņš ir piedzīvojis arī klīnisko nāvi. Savā grāmatā “Es redzēju mūžību”, kas nesen izdota arī latviešu valodā, viņš dalās par izjusto un redzēto ellē, šķīstītavā un debesīs.

Džeimss Mandžakals ir katoļu misionārs no Indijas, vairāku evaņģelizācijas skolu izveidotājs, dažādu grāmatu autors, vadījis seminārus un rekolekcijas 90 valstīs.

Nodibinājis apustulisko kopienu "Charis Marien Maids" neprecētām sievietēm, kuras veltītas Jēzum. Jubilejas gadā pāvests Francisks viņu svētījis būt Žēlsirdības misionāram.

Tēvu Džeimsu uz Latviju ir uzaicinājis arhibīskaps Zbigņevs Stankevičs.

Šīs būs pirmās un, iespējams, arī vienīgās priestera Džeimsa rekolekcijas Latvijā, jo priesteris jau ir gados un viņa veselības stāvoklis ir Dieva rokās, taču, neskatoties uz to, Svētais Gars caur viņu runā vēl spēcīgāk nekā iepriekš.

Kopā ar t. Džeimsu lekcijas vadīs arī ārsts-psihoterapeits Ričijs Landaro no Peru.

Praktiskā informācija

Rekolekcijās tiks nodrošināts tulkojums latviešu valodā. Būs arī sinhronais radio tulkojums krievu valodā. Iespējama nakšņošana turpat skolā, līdzi ņemot savus matracīšus un guļammaisus.

Dalības maksa 20 eiro bez ēdināšanas, 30 eiro ar ēdināšanu. Pieteikšanās mājas lapā:  http://www.riga2016.lv.