Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

"Radio Marija Latvija" viena gada jubilejas svinības Liepājā
29.11.2016 pl. 20:09
"Patvērums Dievā 24 stundas diennaktī" ar šādu moto 2015. gada 8. decembrī Radio Marija sāka savu skanējumu Latvijā. Jau gadu kristiešus kopējā lūgšanā vieno vienīgā nekomerciālā radiostacija Latvijā. Ir laiks svinībām!

Par svinību vietu ir izvēlēta vēja pilsēta Liepāja, kur 9. un 10. decembrī ikviens liepājnieks tiek aicināts svinēt dzimšanas dienu kopā ar Radio Marija Latvija ģimeni.

9. decembrī Liepājas Sv. Jāzepa katedrālē norisināsies lūgšanu vakars, kas sāksies plkst. 18:00 ar Liepājas diecēzes bīskapa Viktora Stulpina svinētu Svēto Misi. Vakara turpinājumā slavēsim un pateiksimies Dievam par šajā gadā piedzīvoto. Lūgšanas vadīs Radio Marija darbinieki, kopiena “Chemin Neuf”, kopiena “Tezē”, kā arī citi kristieši no Liepājas draudzēm.

10. decembrī Liepājas Lielā Dzintara Lielajā zālē norisināsies svētku koncerts. Koncerta sākums plkst. 17:00. Ar savu priekšnesumu viesus priecēs senākais orķestris Baltijā – Liepājas Simfoniskais orķestris, mākslinieki Inese Šuļžanoka un Juris Vizbulis, grupa “Dabasu Durovys”, kā arī smilšu māksliniece Guna Zandere ar īpaši Radio Marija jubilejai sagatavotu priekšnesumu. Ieeja koncertā par ziedojumiem (vēlamais ziedojums 5 eiro). Ielūgumus var iegādāties iepriekš Liepājas Sv. Jāzepa katedrālē pie dežurantes (no 1.decembra), kā arī ierodoties pasākumā pie ieejas. Saziedotie līdzekļi tiks izmantoti jaunas FM frekvences izveidošanai Valkā. Pēc koncerta svētku tortes baudīšana.

Papildus informācija Radio Marija Latvija mājaslapā www.rml.lv.

Rihards Miķelsons