Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

RML nosvin viena gada pastāvēšanu un pateicas par ziedojumiem
13.12.2016 pl. 16:43
10. decembrī Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" notika "Radio Marija Latvija" 1 gada dzimšanas dienas koncerts. Izjūtam milzu pateicību par palīdzību, atbalstu, iecietību un laiku, ko ikviens sniedza iesaistoties Radio Marija svētkos.

Paldies Liepājas pilsētai par uzņemšanu. Paldies Liepājas Simfoniskā orķestra direktoram Uldim Lipskim, diriģentam Atvaram Lakstīgalam, kā arī ikvienam LSO māksliniekam, par lielisko dāvanu, uzņemšanu savās mājās un skaisto māksliniecisko sniegumu. Paldies "Lielais dzintars" koncertzāles koncertu un mākslas pasākumu producentei Ancei Koliberei par palīdzību koncerta tapšanā. Paldies grupai Dabasu Durovys, kas mēroja tik tālu ceļu, lai iepriecinātu mūsu klausītājus. Paldies, radio klausītāju jau iemīļotajiem dziedātājiem Inesei Šuļžanokai un Jurim Vizbulim, par brīnuma uzburšanu ar savām skanīgajām balsīm, kā arī pianistam Mārim Treijam par skanīgo pavadījumu. Paldies Smilšu kino māksliniecei Gunai Zanderei par skaisto vizuālo baudījumu klātesošajiem koncerta apmeklētājiem. Paldies ikvienam liepājniekam, kā arī viesiem no citām pilsētām, ka bijāt kopā ar mums dzimšanas dienas svinībās. 
Koncerts bija ne tikai mūsu svinības, bet arī līdzekļu vākšana jaunās frekvences Valkā izveidošanai. Koncertu apmeklēja aptuveni 300 viesu un ziedojumos saņēmām 2000 eiro. Lai Dievs jums bagātīgi atmaksā par jūsu dāsno sirdi.

Vienoti lūgšanā un paļāvībā, 
Radio Marija Latvija komanda
Foto:Katedrāle.lv