Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Pr. Staņislavs Prikulis un pr. Aivars Kursītis godināti par ieguldījumu Latgales sabiedrībā
08.02.2017 pl. 20:33
28.janvārī, lai godinātu tos iedzīvotājus, kuru devums sabiedrībai un Latgalei bijis nozīmīgs, Maltas kultūras namā notika Latgales gada balvas pasniegšanas ceremonija.

Kā vēsta Baltinavas novada interneta portāls, šogad septiņās nominācijās (Latgales gada labākais lauksaimnieks “Savas zemes saimnieks”; aktīvākais jaunietis, ģimene; varonis; uzņēmējs “Par ieguldījumu Latgales tautsaimniecības izaugsmē”; aktīvākais seniors un sirds cilvēks) bija pieteikti 42 pretendenti. Vislielākā konkurence bija nominācijā Latgales gada sirds cilvēks, kurai tika nominēti projektu vadītāji, kultūras dzīves vadītāji, bibliotekāri un citu profesiju pārstāvji, kā arī Baltinavas un Šķilbēnu draudžu prāvests Staņislavs Prikulis un Dagdas novada Landskoronas un Beresnes draudžu prāvests Aivars Kursītis.

Par uzvarētāju nominācijā “Latgales gada sirds cilvēks” kļuva Dagdas novada Landskoronas un Beresnes draudžu prāvests Aivars Kursītis. Baltinavas un Šķilbēnu draudžu prāvests Staņislavs Prikulis saņēma Atzinības rakstu nominācijā “Latgales gada sirds cilvēks”.

Pr. Staņislava (attēlā) ieguldījumu draudžu dzīvē, kristīgo skautu un gaidu kustības koordinēšanu Latvijā, bērnu un jauniešu iesaistīšanu Latgales draudžu rīkotos pasākumos, Pasaules jauniešu dienās un Tezē dienās Rīgā, kā arī sirds siltumu, ko viņš dāvā ikvienam senioram un cilvēkam, kurš viņam lūdz palīdzību, padomu un garīgu atbalstu bija novērtējuši Baltinavas un Šķilbēnu draudžu ticīgie un Baltinavas novada dome, kuri nolēma prāvestu pieteikt šai balvai.

Baltinava.lv