Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

"24 stundas Kungam" Liepājas Sv. Dominika baznīcā
21.03.2017 pl. 12:39
2014. gadā pāvests Francisks aizsāka iniciatīvu "24 stundas Kungam". Arī šogad viņš aicina pirms gavēņa ceturtās svētdienas piektdien un sestdien ticīgos īpaši izmantot šo laiku, lai sagatavotos Lieldienu svinībām.

Par to viņš pats ir teicis, ka tā ir laba iespēja Lielā gavēņa laikā, izmantojot grēksūdzi un lūdzoties Vissvētākā Sakramenta priekšā, atgriezties arvien tuvāk pie Kristus. Turklāt kopējo lūgšanu spēks ir īpaši liels.

Piektdien, 24. martā, pl. 17.45 Svētā Dominika baznīcā notiks Krustaceļa lūgšana latviešu valodā, pl. 18.30 tiks celebrēta Svētā Mise, bet pēc Mises būs sv. Katrīnas Riči OP sastādītais dziedājums par Kunga ciešanām „Canticus de Passione Domini” un Vissvētākā Sakramenta adorācija, kas ilgs līdz 21.00.

Adorācija atsāksies sestdien, 25. martā, plkst. 9.00 un ilgs līdz vienpadsmitiem, kad sāksies Krustaceļa lūgšana krievu valodā. Plkst. 12.00 svinēsim Kunga Pasludināšanas svētku Svēto Misi, pēc tās turpināsies Vissvētākā Sakramenta adorācija līdz 16.00. Visu laiku būs pieejams priesteris grēksūdzei vai garīgām pārrunām, arī lietuviešu, poļu un krievu valodās.

Kristīne Locika