Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Iesvēta atjaunoto lidlauku
20.04.2017 pl. 13:11
19. aprīlī plkst. 11.00 Liepājas lidostā pulcējās Liepājas draudžu vadītāji un bīskapi, lai iesvētītu atjaunoto lidlauku. 2014. gadā tika aizsākta lidostas skrejceļa rekonstrukcija.

Kādā no Liepājas domes Reliģisko lietu padomes tikšanās reizēm tika aizlūgts, lai pavērtos iespēja un tiktu piešķirts finansējums lidostas rekonstrukcijai. Tagad varēja baudīt lūgšanu augļus. Pavisam drīz atsāksies lidojumi no Liepājas lidostas, tamdēļ Reliģisko lietu padome uzskatīja par nepieciešamu iesvētīt rekonstruēto lidlauku. Lūgšanā izskanēja pateicība par paveikto darbu un lūgumi par visiem lidostas darbiniekiem, par visiem, kuri izmantos šo lidostu, lai visi var laimīgi sasniegt ceļa mērķi un atgriezties mājās. Mūsdienu situācijā ne mazsvarīgs bija lūgums pasargāt lidostu no ļaunajiem nolūkiem un ikvienas nelaimes.
Lidostas ugunsdzēsēji nodemonstrēja speciālās ugunsdzēsības mašīnas un viņiem tika novēlēts, lai mazāk būtu darba.

Lūgšana:
Dievs, kas ar sava vārda visspēcību radīji visumu un uzticēji cilvēkiem visu radīto pasauli, lai to pilnveidotu pēc Tavas gribas, dari, lai šī lidosta un lidlauks, Tavs un cilvēku roku darbs, pateicoties Tavai svētībai kalpotu cilvēku labā, viņu atpūtai un darbam. Lūdzam Tevi, sargā visus, kas šeit strādā, un, kas to izmantos ceļošanai, no visām miesas un dvēseles briesmām, lai visi var laimīgi sasniegt iecerēto mērķi un laimīgi atgriezties mājās. Lai visi un viss šeit tiek svētīts Tavam godam un cilvēku labklājībai - Tēva un Dēla un Svētā Gara vārdā. Amen.