Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Radio Marija Latvija otrā dzimšanas diena
07.12.2017 pl. 07:42
Jau divi gadi apritējuši kopš Latvijā FM viļņos ir dzirdama kristīgā vēsts ar Radio Marija starpniecību. Ja Radio Marija klausītāju pulkam esi pievienojies nesen, vai arī esi jau aizmirsis kā tas skanēja sākumā, kā arī, ja Radio Marija nesanāk ikdienā dzirdēt tik bieži, cik vēlētos, tad 7.-8. decembrī noteikti tiec aicināts biežāk uzkavēties Radio Marija Latvija ēterā.

Šīs divas dienas klausītājus sagaida īpaša programma ar interesantiem viesiem un speciālizlaiduma raidījumiem, kas sniegs ieskatu ētera plašumos. Klausītāji, kas regulāri ir kopā ar Radio Marija, kā arī, kas ir piedzīvojuši uzklausītas lūgšanas, izlūgtas vienotībā ar citiem kristiešiem ar radio starpniecību, tiek aicināti šajās dienās zvanīt uz ētera tālruņa numuru 67969131 un rakstīt epastu uz studija@rml.lv vai arī sms veidā uz numuru 26677272, lai iedrošinātu arī citus.

Tā kā Radio Marija Latvija ir nekomercionāla raidorganizācija un tās pastāvēšana ir iespējama tikai pateicoties ziedojumiem, šogad dzimšanas dienu Radio Marija svinēs ar mariatonu. Mariatons ir akcija, kas tiek rīkota visās valstīs, kur pastāv Radio Marija. Tas ir noteikts izvēlēts laiks radio, kas tiek veltīts, lai kopīgiem spēkiem saziedotu finansiālos līdzekļus kādas no radio staciju atbalstam. Šajā reizē tā būs mūsu pašu Radio Marija Latvija. Tieši ar mariatonu, citu valstu kristiešu ziedojumiem, bija iespējams Radio Marija Latvijā izveidot un vēl joprojām saņemam atbalstu no kristiešiem citās valstīs ikmēneša maksājumu nodrošināšanai. Palīdzība no citām valstīm ilgi neturpināsies un strauji tuvojas laiks nostāties uz savām kājām, tādēļ šī mariatona mērķis ir 13702,70 eiro, kas ir summa viena mēneša izdevumu segšanai. Atbalstīt RML var, zvanot uz ziedojumu tālruņa numuru 90006769. Šādi tu ziedosi 4,27 €. Kā arī ar bankas pārskaitījumu. Rekvizītus var atrast mūsu mājaslapā www.rml.lv..

Ne tikai ēters būs atšķirīgs no ikdienas, bet arī pati radio studija nebūs savā ierastajā veidā. Pirmkārt, 7. decembrī, ceturtdien, Sv. Mise plkst. 08.00 no rīta būs jaunajā Radio Marija kapelā, konkrētāk sakot telpās, kur būs kapela, attiecīgi neizremontētās telpās O. Vācieša ielā 6. trešajā stāvā, blakus studijai. Savukārt 8. decembrī dzimšanas diena tiks svinēta Vecrīgā Jaunielā 14a. Šajā dienā tiks izveidota izbraukuma studija, no kuras arī tiks veidos viss šīs dienas saturs. Izvēlēta šī vieta, lai klausītājiem būtu iespēja vieglāk ierasties ciemos un nobaudīt kopā cepto torti. Ikviens interesents tiek aicināts paviesoties Radio Marija 7. decembrī studijā O. Vācieša ielā 6., kā arī 8. decembrī Jaunielā 14a. Svinēsim dzimšanas dienu kopā!