Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

RARZI aicina pieteikties studijām maģistrantūrā
05.01.2018 pl. 20:44
Rīgas Augstākais reliģijas zinātņu institūts (RARZI) aicina interesentus pieteikties studijām maģistrantūrā, kā arī klausītājus un viesstudentus izvēlēties un apmeklēt sevi interesējošās lekcijas.

Maģistrantūrā ir iespējams apgūt divas studiju programmas, iegūstot profesionālo maģistru reliģijā ar kvalifikāciju: filozofijas, ētikas un kristīgās mācības skolotājs, kā arī profesionālo maģistru reliģijā ar kvalifikāciju: pastorālais konsultants. Abās programmās studiju ilgums ir divi gadi un seši mēneši, bet studiju maksa – 900 eiro gadā (90,00 € mēnesī).

Studijām maģistrantūrā var pieteikties reflektanti, kas ir ieguvuši bakalaura grādu teoloģijā vai reliģijā. Tāpat var pieteikties tie, kas ieguvuši bakalaura grādu humanitārajā vai sociālajā jomā un RARZI ir apguvuši katoliskās teoloģijas pamatkursus 20 kredītpunktu apjomā.

Lai uzsāktu studijas maģistrantūrā, reflektantiem ir jāaizpilda anketa, kā arī jāiesniedz vairāki dokumenti un jāiemaksā 15 eiro dokumentu noformēšanai. Ar iesniedzamo dokumentu sarakstu var iepazīties insitūta mājaslapas sadaļā “Dokumenti”. Šai sadaļā ar iesniedzamo dokumentu sarakstu var iepazīties arī tie interesenti, kas vēlas pieteikties mūžizglītības programmā.

Pieteikšanas un dokumentu iesniegšana turpināsies līdz šī gada 19. janvārim Rīgā, Katoļu ielā 16, 2. stāvā RARZI biroja telpās. Dokumentus var iesniegt pirmdienās, trešdienās un ceturtdienās no pl. 9 līdz 16, kā arī piektdienās no pl. 13.30 līdz 19. Dokumentus var nosūtīt arī elektroniski uz e-pastu: rarzi@apollo.lv. Šai gadījumā dokumentu oriģināli būs jāuzrāda uzņemšanas pārrunu laikā, kuras maģistrantiem notiks 19. janvārī.

Maģistrantūras studijas sāksies 2. februārī. Savukārt tiem studentiem, kam bakalaura grāds nav iegūts Vatikāna izglītības kongregācijas atzītās iestādēs, katoliskās teoloģijas sagatavošanas kurss sāksies 8. septembrī, bet maģistrantūras studijas – nākamā studiju gada otrajā semestrī.

LRKB IC