Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Sākusies reģistrēšanās Pasaules Jauniešu dienām Panamā
15.02.2018 pl. 11:10
No pirmdienas, 12. februāra, Pasaules Jauniešu dienu Panamā mājaslapā var reģistrēt savu dalību pasākumā, kas notiks nākamā gada janvāra nogalē. Tomēr kā pirmais Jauniešu dienu dalībnieks jau svētdien, 11. februārī, reģistrējās pāvests Francisks.

Pēc kopīgās lūgšanas “Kunga eņģelis” Svētā Pētera laukumā pāvests aizpildīja reģistrācijas anketu. Kopā ar viņu pie pāvesta balkona loga bija divi jaunieši. Pāvests sacīja: “Šeit es pierakstījos kā svētceļnieks, un aicinu visus pasaules jauniešus ar entuziasms un uzticību sagaidīt šo žēlastības un brālības pasākumu, apmeklēt Panamu un rīkot šādas dienas savās kopienās.”

Visi, kas vēlas doties uz Panamu, reģistrēties var mājaslapā, kur ir pieejama detalizēta informācija par reģistrēšanos piecās valodās – angļu, spāņu, itāļu, franču, portugāļu.

Kā ziņojām, arī Latvijā sākusies gatavošanās Jauniešu dienām. Jauniešu dienu sagatavošanas darba grupa jau ir tikusies divas reizes un 7. aprīlī plāno pasākumu visiem, kas iecerējuši doties uz Panamu. Sagatavošanās pasākumi notiks arī diecēzēs. Ir izvēlēti Latvijas diecēžu atbildīgie, kas apzvanīs draudžu prāvestus, apmeklēs draudzes un stāstīs par Jauniešu dienām, lai apzinātu iespējamos braucējus, informētu par iespējām braucējus atbalstīt un pašiem sekot pasākumam no mājām. Plānots arī izveidot mājaslapu un kontus sociālajos tīklos, kur varēs sekot līdzi informācijai par gaidāmajam pasākumiem Latvijā un Panamā.

LRKB IC