Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

ASV: jauna mājaslapa laulātajiem
18.02.2018 pl. 11:03
Sakarā ar Nacionālo laulībai veltīto nedēļu, kas tika atklāta 7. februārī un noslēgsies svētā Valentīna dienā 14. februārī, ASV Bīskapu konference ir izveidojusi jaunu mājaslapu ForYourMarriage.org.

Filadelfijas arhibīskaps Čārlzs Kaputs, kurš Bīskapu konferences ietvaros veic Laju, laulības, ģimenes un jauniešu komisijas prezidenta pienākumus, izsaka cerību, ka šī jaunā platforma sasniegs daudzus cilvēku un kalpos par atbalstu vīriem un sievām katrā viņu paaicinājuma posmā, lai spētu atklāt Dieva plānu attiecībā uz viņu laulību.

Mājaslapā ir rodamas nodaļas par tādiem tematiem, kā iepazīšanās, sagatavošanās laulībai, jauktās laulības, kā arī vecāku loma un pienākumi, dabiskā ģimenes plānošana. Netrūkst arī lappušu, kas ir veltītas laulāto krīzei, laulības anulācijai, vardarbībai ģimenē, bērnu audzināšanai. Ir nodaļa, kurā ietverta arī pāvestu un Baznīcas mācība, kā arī jautājumi un atbildes, jo īpaši tāpēc, lai atmaskotu daudzos “nepatiesos mītus” par laulību.

Bez tam, mājaslapā ir atvēlēta telpa visiem laulātajiem, kas vēlas dalīties savā pieredzē ar citiem. Savukārt, tie, kas darbojas jauno pāru sagatavošanai laulībām, kā arī ģimeņu grupas, radīs ieteikumus un izziņas materiālu, kas var noderēt viņu darbā.

Radiovaticana.va