Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Pasākumi  Svētceļojums uz priestera Džeimsa Mandžakala rekolekcijām Slovākijā

Svētceļojums uz priestera Džeimsa Mandžakala rekolekcijām Slovākijā
18.04.2018
Sākums pl. 06:00

2016. gadā Latvijā notika vēl nebijis, patīkams pārsteigums. Uz mūsu valsti atbrauca spēcīgs katoļu priesteris - žēlsirdības misionārs - Džeimss Mandžakals, kurš pieder Svētā Franciska de Sala misionāru kongregācijai. Ar viņu kopā bija ārsts psihoterapeits Ričijs Landaro.

Šo žēlsirdības apustuli pie mums bija uzaicinājis arhibīskaps Zbigņevs Stankevičs.

Abi viesi noturēja 3 dienu programmu, kuras laikā daudzi tika atbrīvoti no dažādām kaitēm un atkarībām, kā arī vienojās kristīgā sadraudzībā, priekā un mierā.

Liecības par piedzīvoto bija lasāmas gan internetā, gan dzirdamas Radio Marija Latvija.

Kāda sieviete raksta: es arī varu liecināt, ka saņēmu dziedināšanu. Man bija kuņģa kaite, ir jau uzlabojums. Sajutu, ka viss iekšā deg. Sāpes pilnīgi atņemtas. Esmu pateicīga Dievam un priesterim Džeimsam, kurš aizlūdza un uzlika rokas.

Pārsteidzoša bija kādas jelgavnieces Marinas liecība. Rekolekciju beigās viņa pie mikrofona liecināja, ka ir atguvusi redzi acī, kura bija palikusi akla dēļ multiplās sklerozes.

Daudzi liecināja, ka ir atguvuši prieku, ko nebija jutuši pat gadiem. Kādai sievietei tas bija ļoti īpaši, jo viņa vairāku gadu garumā bija cīnījusies ar smagu depresiju.

Liecību un atmiņu stāstu ir daudz. Tie ir aizceļojuši uz dažādām Latvijas malām.

Šoreiz mums ir brīnišķīga iespēja atkal pieredzēt Džeimsa kalpojumu rekolekcijās, kuras aprīlī notiks Slovākijas pilsētā Brezno. Aicināts tiek ikviens.

Rekolekciju laikā tiks nodrošināts sinhronais tulkojums uz latviešu valodu. Pa ceļam apskatīsim skaisto Jasna Gora klosteri Čenstahovā.

Izbraukšana 2018. gada 18. aprīlī un atgriešanās 23. aprīlī.

Brauciena maksa: 240 eur. Cenā iekļauts: Brauciens ērtā tūrisma klases autobusa (visa ceļojuma garumā), grupas
vadītāja pakalpojumi (krievu/latv/ang.val.), naktsmājas Čenstahovā un Brezno, rekolekciju reģistrācijas maksa.

Pieteikšanās un plašāka informācija:

Zvanot: 28810225, Rakstot: rekolekcijas2018@gmail.com