Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Palīdzi trūcīgiem bērniem piepildīt skolas somu!
22.08.2018 pl. 13:35
Lai skolas laiks sagādātu prieku arī tiem, kam nepietiek līdzekļu dažādu skolas lietu iegādei, labdarības organizācija “Caritas Latvija” arī šogad aicina atbalstīt bērnus no trūcīgām ģimenēm, palīdzot sarūpēt skolai nepieciešamās lietas.

Akcijā varēs piedalīties, ziedojot konkrētas lietas, kā arī pārskaitot naudu uz organizācijas bankas kontu.

Kā pastāstīja “Caritas Latvija” vadītāja Egita Volinska, “Caritas” grupu un Kalkutas māsu redzes lokā ir aptuveni 60 trūcīgas ģimenes, kurās aug skolas vecuma bērni. Lai dotos uz skolu, viņiem nepieciešamas burtnīcas, klades, rakstāmpiederumi, zīmēšanas piederumi, skolas somas, sporta, arī ziemas un rudens, apģērbs un apavi.

Visas šīs lietas ar norādi “Skolas akcijai” var nogādāt “Caritas” lādēs un pie dežurantiem Rīgas Svētā Jēkaba katedrālē, Svētās Marijas Magdalēnas, Vissvētākās Trīsvienības un Svētā Alberta baznīcā, kā arī Siguldas katoļu baznīcā. Lai arī saziedotās mantas var nogādāt tikai iepriekš minētajās draudzēs, palīdzība tiks sniegta arī citviet Latvijā, kur kalpo “Caritas” grupas.

Akciju var atbalstīt arī finansiāli, pārskaitot līdzekļus uz “Caritas Latvija” bankas kontu LV46HABA0551008657797 ar norādi “Skolas akcijai”.

LRKB IC