Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Katoļticīgais aktieris: Tiku atlaists no TV seriāla par atteikšanos no seksa ainām
17.01.2019 pl. 15:32
Var šķist neiespējami, taču Holivudā ir aktieris, kurš nevēlas skūpstīt savus kolēģus-filmzvaigznes, taču šī viņa principiālā nostāja ir radījusi viņam ievērojamas nepatikšanas.

52 gadus vecais Nīls Makdonohs (Neal McDonough) filmējas jau kopš savas pirmās debijas televīzijā 1991. gadā. Viņš piedalījies tādos televīzijas seriālos, kā Quantum Leap, NYPD Blue, Band of Brothers, Arrow, Suits, CSI:NY, X-fails un “Bīstamās mājsaimnieces” (Desperate Housewives), kā arī filmās “Īpašais ziņojums” (Minority Report), “RED aģenti 2” (RED 2) un “Kapteinis Amerika: Pirmais atriebējs” (Captain America: The First Avenger). Makdonahs ir ierunājis arī vairāku multfilmu varoņu balsis: viņa balsī, piemēram, runā Halka alter ego fiziķis Brūss Banners TV animācijas seriālā “Nepārspējamais Halks” (The Incredible Hulk) (1996.g.-1997.g.). Viņš ir saņēmis vairākus apbalvojumus un nominācijas par aktierdarbu.

Taču Makdonohs vēl nesen nokļuva ziņu virsrakstos pēc paziņojuma, ka viņam atņemta loma 2010. gada televīzijas komēdijseriālā Scoundrels, jo viņš nav vēlējies piedalīties seksa ainā ar savu kolēģi, aktrisi Virdžīniju Madsenu.

Makdonohs kā uzticīgs, pārliecināts katoļticīgais, laulātais vīrs un piecu bērnu tēvs saka, ka viņa lūpas pieder vienīgi viņa sievai Ruvē Makdonohai, ar kuru ir precējies kopš 2003. gada. “Es negribu skūpstīt nevienu citu sievieti, jo šīs lūpas ir domātas vienai vienīgai sievietei,” viņš sacīja intervijā slavenību jaunumu žurnālam. Intervijā, kas publicēta izdevuma Closer Weekly šī gada 3. janvāra numurā, Makdonahs sacīja, ka bijis pārsteigts par lēmumu atbrīvot viņu no darba seriālā Scoundrels: “Es biju [pārsteigts], un tā man bija briesmīga situācija.”

“Pēc tam es nevarēju dabūt darbu, tāpēc ka visi domāja, ka esmu reliģiskais fanātiķis. Es esmu ļoti ticīgs. Man Dievs un ģimene ir pirmajā vietā, es pats – otrajā. Lūk, kā es dzīvoju. Pāris gadus bija smagi.”

Atlaišana no darba par nepiedalīšanos seksa, intīmas tuvības ainās aktierim sagādāja īpaši smagu vilšanos, līdz kamēr viņš veiksmīgi tika ar to galā, saņemot lomu “Bīstamo mājsaimnieču” 5. sezonā.

“Kad Marks Šerijs [seriāla veidotājs] apstiprināja mani lomai, es teicu: “Es ceru, ka jūs zināt, ka es nevienu neskūpstīšu,” Makdonohs sacīja žurnālam Closer Weekly. “Viņš bija nesaprašanā: “Bet tas taču ir seriāls “Bīstamās mājsaimnieces”!” Bet es atbildēju: “Es zinu.” Viņš apklusa uz kādām piecām sekundēm un tad teica: “Labi, tad man nāksies rakstīt labāk.” Un mums kopā bija lieliska sadarbība.”

Aktieris intervijā pauda pateicību Dievam par savu sievu un bērniem, sacīdams, ka iet uz baznīcu katru dienu, lai pateiktos. “Kopā pavadīti gandrīz 20 gadi, pieci bērni un tik sasodīti pārsteidzoša dzīve, un tas, ka man viņa ir partnere itin visā – esmu vissvētītākais puisis, kādu pazīstu,” Makdonohs sacīja žurnālam. “Tāpēc es eju uz baznīcu katru dienu un saku Dievam paldies par visu, ko Viņš man ir devis. Un vissvarīgākais, - pateicos par Ruvē, jo bez viņas, pilnīgi droši, es ar jums te pašreiz nerunātu.”

Lifesitenews.com