Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Pasākumi  Labdarības koncerts Bruknā: "Uzcel savu baznīcu!"

Labdarības koncerts Bruknā: "Uzcel savu baznīcu!"
09.06.2019
Sākums pl. 16:00

9. jūnijā uz ikgadējo labdarības koncertu “Uzcel savu baznīcu!” Bruknas muižā aicina Kalna svētību kopiena un tās vadītājs priesteris Andrejs Mediņš. Koncerts notiks jau astoto reizi.

Aizvadīto gadu laikā par saziedotajiem līdzekļiem Kalna svētību kopienas locekļi ir uzcēluši un iekārtojuši Bruknas baznīcu, kuru ikdienā apmeklē ne tikai kopienas locekļi, bet arī viesi. Savukārt šogad koncerta ziedojumi tiks veltīti Bruknas baznīcas sakrālā laukuma, kurā atradīsies tēlnieka Sanda Aispura veidotās 12 apustuļu skulptūras, labiekārtošanai un stāvlaukuma izveidei.

Koncerts svētdien, 9. jūnijā, sāksies pl. 16. Tajā uzstāsies daudzi Latvijā zināmi un iemīļoti mūziķi: Renārs Kaupers, Jānis Šipkēvics, Gatis Irbe jeb Gacho un Daumants Kalniņš, Kristīne Zadovska, Aija Andrejeva, Igo, Aivars Hermanis, Ieva Akuratere, grupa „Putnu balle” un citi pazīstami mākslinieki, kā arī zēnu koris no Liepājas. Pasākumu vadīs Maija Kalniņa.

Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā, kā arī interneta vietnē www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas ir no 10 līdz 20 eiro. Bērniem līdz septiņu gadu vecumam ieeja ir bez maksas, savukārt ģimenēm – diviem pieaugušajiem ar diviem vai vairāk bērniem – biļetes cena ir 25 eiro.