Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

"Mūsu identitāte nav mūsu seksualitātē; tā ir Jēzū Kristū."
06.06.2019 pl. 13:22

Ap 200 vīrieši un sievietes no visas ASV, bijušās lesbietes, geji, biseksuāļi un transpersonas (LGBT), maija beigās bija sapulcējušies valsts galvaspilsētā uz otro ikgadējo “Brīvības gājienu”, kur sludināja un liecināja par brīvību, ko ieguvuši, sekojot Jēzum un atsakoties no līdzšinējā LGBT dzīvesveida.

“Skatieties! Tas ir pārsteidzoši! Viņi saka, ka mūsu nav!” deklarēja gājiena iniciators M. Dž. Niksons, kad visi bija sapulcējušies uz kopbildi. Šogad gājienā piedalījās ap 200 dalībnieku, kas ir trīsreiz vairāk nekā iepriekšējā gadā.

Bijusī transpersona Džefrijs Makalls Vašingtona monumenta pakājē atklāja mītiņu, paskaidrojot, ka neviens šeit nav bijis piespiests mainīties: “Tas bija Svētā Gara spēks un Jēzus Kristus žēlastība, kas nonākusi pār mums visiem!”

Sekoja viena liecība pēc otras no dažādām ļaužu grupām, kuru starpā vairums ir mileniāļi. Viņi stāstīja par savu personīgo atgriešanos pie Jēzus un brīvību, kuru viņi atraduši, mainot iepriekšējo dzīvi, kurā valdošā loma bija aktīvas homoseksualitātes vai gendera disforijai.

Endžels Kolons (Angel Colon), kurš izdzīvoja pēc masu slaktiņa apšaudē geju naktsklubā Orlando Floridas štatā, kurā bojā gāja 49 cilvēki, pastāstīja savu atgriešanās stāstu, kas aizsākās tajā zīmīgajā naktī pirms trīs gadiem: “Kad es gulēju zemē sašauts, nevarēdams pakustēties, es sacīju Kungam: „Es nepametīšu šovakar šo ēku miris.””

“Tu apsolīji man, ka manai dzīvei ir mērķis. Tu apsolīji manai mammai, ka bērns viņas miesās ir īpašs un ka [Tev] ir mērķis viņa dzīvei. Es nepametīšu šo vietu miris, Kungs; Es pametīšu šejieni dzīvs un, ja tas tā notiks, es slavēšu un pielūgšu Tevi visu savu atlikušo mūžu.”

E. Kolons paskaidroja, ka patiesā atbrīvošanas un brīvības jēga ir spēja ieskatīties acīs kārdinājumam un pateikt: “Es nevēlos tevi, es vēlos Jēzu.” “Lūk, pēc kā jūs zināt, ka esat brīvi,” viņš piebilda. “Mūsu identitāte nav mūsu seksualitātē; tā ir Jēzū Kristū.”

Otrs Orlando naktskluba apšaudē izdzīvojušais, Luiss Ruizs (Luis Ruiz) pastāstīja, ka, tāpat kā daudziem šī gājiena dalībniekiem, galvenais iemesls, kāpēc viņš ir šeit, ir tas, ka viņam ir “māte un tēvs, kuri nekad nav kompromitējuši Evaņģēliju”. “Viņi lūdzās un lūdzās, un ticēja nevis manai situācijai, bet gan manam liktenim, manai identitātei, kas ir Jēzū Kristū.”

“Mēs visi esam dzimuši grēkā,” turpināja Ruizs. “Pat ja es tiktu kārdināts katru dienu, es izvēlos Jēzu. Viņš ir vienīgais vīrietis manā dzīvē. Es izvēlos ‘Viņu’ nevis ‘viņu’.”

“Es pateicos Dievam par šo “Brīvības gājienu”. Es pateicos Dievam par visu, ko Viņš dara šeit, mūsu valsts galvaspilsētā. Kā kara veterāns pēc 15 gadiem ASV armijā es šodien dodos karā kopā ar jums visiem,” sacīja Ruizs, uzrunājot pūli.

Pēc mītiņa dalībnieki devās gājienā apkārt Vašingtona monumentam, pāri Konstitūcijas avēnijai uz Elipsi un atpakaļ, dziedot: “Mūsu Dievs ir lauva, Jūdas lauva. Viņš rēc ar spēku, lai darītu brīvus gūstekņus.” (Big Daddy Weave – “The Lion and Lamb”).

Lifesitenews.com