Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Pasākumi  Lūgšanu tikšanās Aglonā

Lūgšanu tikšanās Aglonā
30.08.2019
Sākums pl. 19:00

Šīs lūgšanu tikšanās tēma - “Kā pazīt Dievu?”.

Kā citus gadus, arī šogad augusta beigās uz lūgšanu tikšanos īpaši ir gaidīti tie, kuri mācās vai studē, lai pirms jaunā mācību vai studiju gada lūgtu Svētā Gara spēku mācībām vai studijām.

Lūgšanu tikšanās Aglonā 30. augustā sāksies bazilikā plkst. 19.00 ar Sv. Misi, kurā piedalīsies arī Līksnas Vissvētās Jēzus Sirds Romas katoļu draudzes bērnu un jauniešu koris “Deo Gratias”,

No plkst. 20.00 bazilikā notiks slavēšana, kas tiks sasaistīta ar meditācijām un dziesmām, kā arī dienas noslēguma lūgšana – kompletorijs. Noslēgumā būs arī tradicionālā sadraudzības zupa, sarunas. Visu nakti bazilikā plānota arī adorācija – Kunga Jēzus pielūgsme Vissvētākajā Altāra Sakramentā.

Uz lūgšanu tikšanos aicināts ikviens, kurš vēlas vairāk iepazīt, slavēt un pielūgt Dievu, kā arī satikt citus kristiešus, svētceļniekus Aglonas Dievmātes sanktuārijā. Dalības maksas nav. Līdzi var paņemt cienastu sadraudzībai.  

Lūgšanu tikšanās Aglonas bazilikā notiek kopš 2016. gada. Tās notiek dažas reizes gadā – parasti Adventā, Gavēņa vai Lieldienu laikā, kā arī augusta beigās. Šajā pasākumā piedalās gan tuvāko draudžu ticīgie no Izvaltas, Peipiņiem, Krāslavas, Preiļiem, gan tālāki svētceļotāji no Daugavpils, Līksnas, Balviem un citām vietām.

Ja nepieciešama papildus informācija par lūgšanu tikšanos vai vajadzīgas naktsmītnes Aglonā, aicinām sazināties ar rīkotājiem, tālr. +371 29108392 (Anna), +371 28604045 (pr. Juris).