Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Brauc līdzi uz Tezē Eiropas tikšanos Vroclavā!
24.11.2019 pl. 16:37
2020. gadu Tezē kopiena kopā ar jauniešiem no Eiropas un citām pasaules valstīm sagaidīs Polijas pilsētā Vroclavā. Lai piedalītos Tezē kopienas rīkotajā 42. Eiropas jauniešu tikšanās, kas Vroclavā norisināsies no šī gada 28. decembrim līdz 2020. gada 1. janvārim, vēl līdz 1. decembrim ir iespēja pieteikties.

Individuāli jaunieši vai jauniešu grupas vecumā no 17 līdz 35 gadiem ar grupu vadītājiem var pieteikties, aizpildot reģistrācijas anketu, kas atrodama kopienas mājaslapā www.taize.fr. Šajā vietnē atrodama arī papildu informācija par pasākuma programmu. Kā ierasts, tikšanās un lūgšanas pasākuma laikā notiks dažādās pilsētas vietās, bet naktsmājas nodrošinās vietējās ģimenes, kā arī būs iespēja nakšņot skolās, sporta zālēs un citās vietās. Tomēr kopiena vēlas, lai tikšanās norisinās ne tikai lūgšanu, brīžos, bet arī ikdienā, tāpēc ik gadu tiek aicināts pēc iespējas lielāks skaits vietējo iedzīvotāju atvērt savas mājas durvis, uzņemt jauniešus, dalīties ar viņiem maltītēs, priekā, tradīcijās un ikdienā.

Arī Latvijas jaunieši tiek aicināti doties uz Vroclavu. Doties uz Vroclavu grupā aicina māsas kalpones. Lai piedalītos, līdz 24. novembrim ir jāpiesakās šeit. Dalības maksa pasākumā jauniešiem līdz 35 gadu vecuma ir 55 eiro, bet vēl 80 eiro ir ceļa izmaksas par braucienu ar autobusu. Izbraukšana notiks 27. decembrī. Atpakaļ Rīgā grupa atgriezīsies 2. janvārī. Papildu jautājumu gadījumā var rakstīt uz e-pastu: , kā arī zvanīt uz tālruni: 27868494.

Kopiena aicina pieteikties arī tos jauniešus, kas tikšanās laikā būtu gatavi veikt brīvprātīgo darbu – sagaidīt atbraucējus, sniegt dažāda veida informāciju un norādījumus, kalpot un palīdzēt pasākumu laikā, ēdienu paciņu izdales vietās, dziedāt korī, kā arī citā veidā iesaistīties tikšanās gatavošanā un norisē. Brīvprātīgajiem Vroclavā ir jāierodas 26. decembrī un jāreģistrējas www.taize.fr mājasalpā, aizpildot reģistrācijas anketu līdz 1. decembrim.  

Eiropas jauniešu tikšanās Polijā notiks jau piekto reizi, bet Vroclavā – trešo reizi.

LRKB IC
Foto: Taize.fr