Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Karmela garīguma tīmekļa lapai jauns vizuālais tēls
23.12.2019 pl. 19:13
Ir pagājusi jau nedēļa kopš Karmela garīguma interneta vietne www.karmel.lv ir ieguvusi jaunu vizuālo tēlu. Karmela kopiena ir priecīga prezentēt to visiem saviem sekotājiem un ikvienam kurš aktīvi iesaistās un seko līdzi Karmela aktualitātēm Latvijā.

Pati interneta vietne eksistēja jau 10 gadus un šī gada izskaņā tā ir sagaidījusi sava grafiskā dizaina nomaiņu, kļūstot līdzīga Krakovas provinces Baskāju karmelītu ordeņa lapai. Šīs vietnes mērķis ir informēt par Rīgas svētā Jāzepa draudzes aktualitātēm, kurā Baskāju Karmela brāļi kalpo, kā arī par visas Karmela ģimenes notikumiem. Bez brāļiem lapa reprezentē arī Baskāju karmelītes, Trešā ordeņa (laju) kopienu, kā arī Bērniņa Jēzus māsas karmelītes un Karmela Ekleziālo kustību (KEK). Kā vēl viens no mērķiem ir Karmela garīguma mācīšana, kur caur ierakstiem vēlamies dalīties ar savu garīgumu ar katru lasītāju. Sev svarīgu informāciju šeit var atrast ikviens, kam tuvi ir Skapulāra Dievmātes dievkalpojumi, svētais Jāzeps un Karmela svētie.

No sirds esam pateicīgi saviem brāļiem Polijā, kuri palīdzēja šo ideju realizēt, paldies grafiskajam dizainerim un maketētājam, paldies ikvienam, kurš lielākā vai mazākā veidā palīdzēja lapas tapšanā un tās satura veidošanā.

Skaistus gaidāmos svētkus vēlam ikvienam!

Baskāju Karmela brāļi