Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

"Mieram tuvu" aicina turpināt būt par uzticīgiem lasītājiem
30.03.2020 pl. 16:18
Laikā, kad iegādāties draudzēs ikmēneša “Mieram Tuvu” kļūst sarežģīti, grāmatiņas izdevēji “KALA raksti” nākuši klajā ar aicinājumu: “Nosargāsim “Mieram Tuvu”!”

Izdevums “Mieram tuvu” nāk klajā ar vairākiem lūgumiem.

1) Aprīļa “Mieram tuvu” grāmatiņas ir nogādātas draudzēs. Lūdzu, uzziniet, kad jūsu draudzes dievnams ir atvērts individuālām lūgšanām un pēc lūgšanas paņemiet aprīļa “Mieram tuvu”, atstājot draudzei ziedojumu 2,70 EUR. Izdevuma veidotāji sirsnīgi pateicas tām draudzēm, kas ir atradušas citus veidus, kā grāmatiņas nogādāt lasītājiem. Paldies!

2) Ja baznīcas apmeklējums nav ieplānots, lūdzu, izmantojiet iespēju “Mieram tuvu” abonēt. Mājaslapā www.mieramtuvu.lv joprojām ir iespējams “Mieram tuvu” abonēt, sākot no aprīļa, un tas būs iespējams līdz pat 5. aprīlim. Izdevuma veidotāji arī aicina – ja paši neprotat abonementu noformēt, lūdzu, sazinieties ar izdevniecību, jums tiks palīdzēts. Turklāt, ņemot vērā sarežģīto situāciju valstī, izdevēji apliecina, ka rēķinu ir iespējams arī maksāt pa daļām – grāmatiņas tiks sūtītas.

3) Apsveriet iespēju par lasīšanas paradumu maiņu – varbūt šis ir brīdis, lai iepazītu e-failu lasīšanu? Lai mudinātu izmēģināt e-izdevuma lasīšanu, izdevēji izsludinājuši arī īpašu akciju: abonējot “Mieram tuvu” elektronisko versiju, jūs saņemsiet dāvanā arī trīs lieliskas elektroniskās grāmatas: Avilas Terēze “Dzīve”, Niks Vujačičs “Dzīve bez robežām” un Renē Ležēns “Robērs Šūmanis, Eiropas tēvs. Politika kā svētuma ceļš”. Arī e-failu abonēšana ir iespējama “Mieram tuvu” mājaslapā www.mieramtuvu.lv; arī attiecībā uz šo abonementu jūs varat sazināties ar izdevniecību un saņemt palīdzību tā noformēšanā.

“Mieram tuvu” izdevēji apliecina, ka raugās nākotnē ar cerību un paļāvību, tomēr, lai “Mieram tuvu” nosargātu, lūdz izdevuma lasītājus neatteikties no ikmēneša izdevuma iegādāšanās. Nosargāsim “Mieram tuvu”!

Papildu jautājumu gadījumos ar izdevniecību var sazināties, zvanot uz tālruni 26672531.