Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Andrea Bočelli Lieldienu brīvkoncerts interneta tiešraidē
12.04.2020 pl. 11:12
Šajās Lieldienās, svētdien, 12. aprīlī plkst. 20.00, atsaukdamies Milānas katedrāles un pilsētas ielūgumam, pasaulslavenais itāļu tenors Andrea Bočelli sniegs solokoncertu “Bočelli: Mūzika cerībai” (Bocelli: Music for Hope), tādējādi Itālijai un visai pasaulei vēloties nest mīlestības, dziedināšanas un cerības vēsti.

“Šajā dienā, kad mēs svinam uzticēšanos dzīves triufmam, esmu pagodināts un priecīgs atbildēt ar ‘Si’ (jā) Milānas pilsētas un Milānas katedrāles uzaicinājumam. Es ticu kopējas lūgšanas spēkam, es ticu kristīgām Lieldienām kā atdzimšanas simbolam, kas tieši šobrīd ikvienam, vienalga ticīgajam vai nē, ir tik ļoti nepieciešams.

Pateicoties mūzikai, kas tiks straumēta tiešsaistē, sapulcinot kopā miljoniem lūgšanā saliktu roku no visas pasaules, mēs apskausim šo ievainoto Pasaules pulsējošo sirdi un šo brīnišķīgo starptautisko kalvi - Itālijas lepnumu. Dāsnā, drosmīgā, proaktīvā Milāna un visa Itālija atkal un ļoti drīz būs uzvaras paraugs, renesanses dzinējspēks, uz ko mēs visi ceram. Ar lielu prieku būšu tam liecinieks Milānas katedrālē Lieldienu svinībās, kas atsauc atmiņā un pievērš dzimšanas un atdzimšanas noslēpumam,” sacījis Andrea Bočelli.

Slavenais tenors kopā ar viņa vārdā nosaukto labdarības fondu ir iesaistīti Covid-19 pandēmijas apkarošanas kampaņā. Andrea Bočelli fonds (Andrea Bocelli Foundation /ABF/) uzsāka līdzekļu piesaistīšanu, lai palīdzētu apgādāt hospitāļus un slimnīcas ar visiem nepieciešamajiem instrumentiem un aprīkojumu, kas nepieciešams medicīnas darbinieku aizsardzībai.

Latvijā koncerts tiešraidē būs skatāms plkst.20.00 tiešsaistes vietnes Youtube slavenā tenora kanālā: https://www.youtube.com/watch?v=huTUOek4LgU

D.Bergmane