Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Iestāties Garīgajā seminārā varēs vēl līdz 1. septembrim
24.08.2020 pl. 20:35
Lai arī 20. augustā Latvijas Starpdiecēžu augstākajā Garīgajā seminārā bija plānota jauno audzēkņu uzņemšana un iestājpārbaudījums, diemžēl pagaidām Garīgajā seminārā jauni studenti nav uzņemti, pastāstīja iestādes rektors priesteris Marcins Vozņaks.

Pēc viņa stāstītā, par iestāšanās iespējām interesējās divi jaunekļi, tomēr pagaidām viņi vēl bija svārstīgi un gala lēmumu nepieņēma.

M. Vozņaks norāda, ka līdz pat 1. septembrim Garīgais seminārs pagarinās jauno studentu uzņemšanas laiku. Tas nozīmē, ka papildu iestājpārbaudījuma diena netiks rīkota, bet interesenti varēs individuāli sazināties ar Garīgā semināra vadību, uzdot sevi interesējošos jautājumus, kā arī, ja nepieciešams, vienoties par tikšanās klātienē laiku. Semināra rektors uzsver, ka iestāšanās seminārā vēl nenozīmē, ka students noteikti kļūs par priesteri. Studiju laikā var izvērtēt savu aicinājumu un lēmumu vēl ir iespējams mainīt.

Ar Latvijas Starpdiecēžu augstākā Garīgā semināra rektoru M. Vozņaku var sazināties, zvanot uz tālruņa numuru: 29157984. Garīgais seminārs atrodas Rīgā, Katoļu ielā 16.

LRKB IC