Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Mariatons raidstacijas atbalstam Irākā
23.09.2020 pl. 17:03
Ņemot vērā sarežģīto situāciju, kas pavasarī bija pandēmijas dēļ "Radio Marija Latvija" ierasto Mariatona rīkošanu no maija pārcēla uz oktobri. Līdz ar to no 4. līdz 6. oktobrim radio ēterā būs iespēja svinēt un pateikties Dievam par šo projektu, kā arī ziedot Radio Marija atbalstam Irākā.

"Radio Marija Latvija" ir daļa no lielas ģimenes. Latvijā šī radio stacija ienāca pateicoties citu ģimenes klausītāju dāsnam atbalstam, kas papildus tam, ka uztur paši savas radio stacijas, ziedoja, lai arī Latvijā varētu baudīt Dieva dotās žēlastības caur šo projektu.

Priesteris Pēteris Skudra, "Radio Marija Latvija" programmas direktors, pirms oktobra Mariatona saka: "Arī, mēs, kas esam bez maksas saņēmuši, varam dalīties tālāk ar šīm dāvanām. Katru gadu maijā mēs piedalāmies Mariatonā, lai atbalstītu kādu citu valsti, kur nepieciešama palīdzība. Mariatons ir labdarības akcija, kurā mēs kopā lūdzamies, dalāmies ar saņemtajām žēlastībām, liecinam, novērtējam, cik vērtīgs ir Radio Marija projekts Dieva rokās un cik daudz žēlastību tas dāvā cilvēkiem, kā arī pēc iespējām ziedojam, lai dāvātu šādu iespēju arī citiem. Šogad maijā pandēmijas dēļ, Mariatonu rīkot nevarējām, tāpēc esam to pārcēluši uz oktobri. No 4. līdz 6. oktobrim RML ēterā būs iespēja svinēt un pateikties Dievam par šo projektu, kā arī ziedosim Radio Marija atbalstam Irākā. Kā zinām, Irāka ir karu nomocīta zeme, kurā cilvēkiem ir ļoti nepieciešams mūsu atbalsts. Irākas Radio Marija ir ieguvusi jaunas frekvences Erbilā un Duhokā, kas ļautu nodrošināt plašu pārklājumu, lai stiprinātu vietējos kristiešu un apvienotu kopīgā lūgšanā.

Ņemot vērā, ka pasaulē pandēmijas dēļ, situācija joprojām ir nestabila un neskaidra, kas jo īpaši skar trūcīgos pasaules iedzīvotājus, šajā Mariatonā jo īpaši esam aicināti uz kopīgu lūgšanu par pandēmijas upuriem, visiem tiem mūsdienu “labajiem samariešiem”, kuri rūpējas, lai atvieglotu slimnieku ciešanas, rūpētos par aizgājējiem un viņu tuviniekiem, kā arī tiem, kas ir visnabadzīgākie un trūcīgākiem, kuriem nav pat pašu nepieciešamāko preču. Šis būs Mariatons, kurā stiprināt viens otru ar savu liecību - kā es piedzīvoju Dievu savā dzīvē un kā Dievs ir klātesošs arī grūtību brīžos? Visbeidzot, tas būs Mariatons, ko piepildīsim ar savu pateicību par saņemtajām žēlastībām, ar kurām vēlamies dalīties ar citiem."

Pr. Pēteris Skudra un radio komanda aicina klausītājus aktīvi iesaistīties šajā akcijā gan lūdzoties, gan daloties ar savu liecību, gan ziedojot Irākas Radio Marija vajadzībām.