Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Slovākijas "Alianse ģimenei" pauž atbalstu Satversmes grozījumiem
12.01.2021 pl. 16:16
"Alianse ģimenei" prezidents Antons Hromiks (Anton Chromík) adresējis vēstuli Latvijas Republikas Saeimas deputātiem, paužot atbalstu iesniegtam likumprojektam par grozījumu Satversmes 110. pantā, lai nostiprinātu ģimenes jēdzienu.

Vēstulē, vēršoties pie Saeimas deputātiem, Antons Hromiks Alianses ģimenei vārdā izteica dziļu atbalstu priekšlikumam par Satversmes maiņu Latvijā:

"Valsts aizsargā un atbalsta laulību — savienību starp vīrieti un sievieti, ģimeni, kas balstīta laulībā, asinsradniecībā vai adopcijā, vecāku un bērna tiesības, ieskaitot tiesības augt ģimenē, kuras pamatu veido māte (sieviete) un tēvs (vīrietis). Valsts īpaši palīdz bērniem invalīdiem, bērniem, kas palikuši bez vecāku gādības vai cietuši no varmācības."

Mūsu organizācija ar 420 000 vēlētāju parakstiem uzsāka republikas referendumu par ģimenes vērtībām Slovākijā. Par ģimenes vērtībām parakstījās gandrīz viens miljons vēlētāju. Neskatoties uz to, ka referendums nebija saistošs, tam bija ļoti pozitīva ietekme uz slovāku sabiedrību. Slovākija līdzīgā veidā mainīja Konstitūciju, taču jūsu valsts priekšlikums ir daudz labāks un konkrētāks. Uzbrukumi ģimenes būtībai, kas ir sabiedrības pamatšūniņa, pēdējos gados ir kļuvuši agresīvāki, un mums ir jāsniedz skaidra atbilde.

Ļaujiet mums paust pateicību par jūsu atbalstu šīm izmaiņām Satversmē. Tas ir nepārprotami skaidrs, ka tās nav izmaiņas jūsu valsts ģimenes vērtībās, bet gan to apstiprināšana, vēstuli noslēdz Slovākijas "Alianse ģimenei" prezidents Antons Hromiks JUDr. Mgr., PhD.

Asociacijagimene.lv
Foto:Nathan Dumlao/Unsplash.com