Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Lasītājiem pieejams pilns triloģijas komplekts "Jēzus no Nācaretes"
29.06.2021 pl. 16:06
Izdevniecība “Vox Ecclesiae” piedāvā lasītājam izcilā teologa Jozefa Racingera – pāvesta Benedikta XVI – triloģijas “Jēzus no Nācaretes” latviešu izdevumu.

Šis ir viens no nozīmīgākajiem darbiem, kas pasaules vēsturē sarakstīts par Jēzu. Pirmā grāmata aptver Jēzus dzīves posmu no kristības Jordānā līdz apskaidrošanai; otrā vēstī par Jēzus ciešanu ceļu un augšāmcelšanos; savukārt trešā grāmata ir veltīta Jēzus bērnībai.

Pirmās divas grāmatas latviešu valodā tika tulkotas un iznāca pirms dažiem gadiem un kļuva par bibliogrāfisku retumu. Pateicoties Svētā Meinarda mantojuma fonda finansiālam atbalstam, tās tika atkārtoti izdotas un tagad lasītājiem ir pieejams pilns triju grāmatu komplekts.

Izdevniecība “Vox Ecclesiae” izsaka pateicību Svētā Meinarda mantojuma fondam, kura misija ir stiprināt garīgumu un kristīgās vērtības sabiedrībā. Liels prieks, ka pāvesta Benedikta XVI triloģijas “Jēzus no Nācaretes” latviešu tulkojums varēs dot savu artavu Latvijas svētā apustuļa Meinarda evaņģelizācijas darbā.

Grāmatas būs nopērkamas draudžu grāmatu galdos un, pasūtot internetā, „Mieram tuvu” portālā.

Žanete Narkēviča, Vox Ecclesiae