Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Pasākumi  Garīgās atjaunotnes dienas ar misionāriem Donaldu Tērbitu (ASV), Bohumiru Živčaku (Slovākija)

Garīgās atjaunotnes dienas ar misionāriem Donaldu Tērbitu (ASV), Bohumiru Živčaku (Slovākija)
16.07.2021
Sākums pl. 19:00

Misija "Effata" aicina uz Garīgās atjaunotnes dienām kopā ar misionāriem Donaldu Tērbitu un Bohumiru Živčaku. Sākums - 16.jūlija vakarā 19.00 (pēc vakar Sv. Mises poļu valodā), un tas turpināsies 17.jūlijā no 10. 00 līdz 21.00. Pasākumā būs slavēšana, misionāru uzrunas, Svētā Mise un aizlūgšanas. Tiks nodrošināta tulkošana no angļu valodas uz latviešu valodu.

Sestdien starp sesijām tiks nodrošinātas kafijas pauzes, pusdienu pārtraukumam dalībniekus lūdzam ņemt līdzi paņemtās pusdienas vai doties uz kādu no ēdināšanas iestādēm Vecrīgā. 

Pasākums notiks Rīgas Sv. Sāpju Dievmātes baznīcā.

Par pasākuma vadītājiem: Donalds Terbits ir misionārs, viens no Katoļu Harizmātiskās Atjaunotnes līderiem ASV, Svētā Jāzepa vīru kustības vadītājs, misijā uz Latviju dodas jau 20. reizi. Precējies, trīs bērnu tēvs, vectēvs. Savukārt Bohumirs Živčaks ir slovāku Katoļu harizmātiskās kopienas „Rieka Života” vadītājs, teoloģijas doktors, dedzīgs Dieva slavētājs. Precējies, četru bērnu tēvs.

Lūdzam pieteikt savu dalību iepriekš, jo vietu skaits baznīcā ir ierobežots saskaņā ar epidemioloģiskajiem ierobežojumiem. Sūtiet SMS vai zvaniet pa tālr. 26463205 (Ģirtam). 


Esat laipni gaidīti!