Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Liepājas Sv. Jāzepa katedrālē viesosies misionārs Donalds Tērbits
14.07.2021 pl. 11:53
Trešdien, 21.jūlijā, Liepājas Sv. Jāzepa katedrālē pēc vakara Svētās Mises 18:00 viesosies misionārs no ASV Donalds Tērbits. Pasākuma programmā paredzēta slavēšana, lekcija un aizlūgšanas.

Donalds Tērbits ir trīs bērnu tēvs, vectēvs trīspadsmit mazbērniem un vienam mazmazbērnam. Dons vairāk kā divdesmit gadus bijis vairāku uzņēmumu īpašnieks un vadītājs, ugunsdzēsējs Roudailendas ugunsdzēsības dienestā līdz atsaucās aicinājumam savu dzīvi pilnībā veltīt kalpošanai Baznīcā. Tagad viņš ir Sv. Jāzepa vīru (MOSJI) starptautiskās organizācijas vadītājs un jau 45 gadus ir saistīts ar garīgās atjaunotnes kalpošanu Amerikas Savienotajās Valstīs, kā arī regulāri vada misijas un konferences Eiropā, Āfrikā un Vjetnamā.

Liepājas apmeklējums paredzēts kā daļa no vairāku pasākumu grupas. Cita starpā Dons Tērbits viesosies arī Siguldā, kā arī vadīs nedēļas nogales rekolekcijas kopā ar Bohumiru Živčaku, sludinātāju un teoloģijas doktoru no Slovākijas, Rīgas Sv. Sāpju Dievmātes baznīcā 16.-17. jūlijā. Savukārt nākamajā nedēļas nogalē no 23. līdz 25. jūlijam tiek rīkotas rekolekcijas, kas paredzētas īpaši vīriešiem un notiks Rīgā, Katoļu ielā 16.