Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

GLS 2021 vadītāju konference latviski un tiešsaistē
05.11.2021 pl. 16:01
Pasaules mēroga lektoru uzrunas, pieredzes stāsti, praktiski padomi, diskusijas par to, kā īstenot progresīvu un pozitīvu vadību uzņēmumā, organizācijā, kā arī sarunas ar Latvijas līderiem būs būtiskākā sastāvdaļa “GLS Vadītāju konferencē” (Global Leadership Summit, Latvijas kontekstā saukts arī par “GLS Latvija”), kas notiks 26. un 27. novembrī.

GLS konference ir ikgadējs notikums, kas norisinās vairāk nekā 130 pasaules valstīs, 60 valodās un pulcē aptuveni 2,5 miljonus skatītāju. Tās saturs ļauj aplūkot progresīvas vadības ierosmes līderības kultūrā, palīdzot ikvienam kļūt par arvien labākiem vadītājiem gan personiskajā dzīvē, gan profesionālajā darbībā, iedvesmojoties no pasaules līmeņa vadības speciālistiem.

Temati

Šī gada konferencē pārstāvētie temati ir pielāgoti atbilstoši izaicinājumiem un grūtībām, ar ko saskaras sabiedrība esošajā situācijā. Tie ir: iesaistošā vadība, kad valda nestabilitāte; emocionālā noturība un mentālā veselība; vadīt sevi; uzņemties risku; paņemt pauzi; attiecības; nākotnes vadība.

Latvijas viesi un mākslinieki

Par savu personisko pieredzi, kā izturēt grūtības, sāpes, haosu un neskaidrību, un kā pieaugt gan personiski, gan profesionāli pašam un kā palīdzēt attīstīties citiem savā uzņēmumā, draudzē, organizācijā, slimnīcā, cietumā, armijā utt, stāstīs līderi no Latvijas: dziedātāja Māra Upmane – Holšteine, būvmateriālu ražotāja “Scwenk Latvija” valdes loceklis, ārvalstu investoru padomes Latvijā valdes priekšsēdētājs Māris Gruzniņš, pianists Vestards Šimkus un psihoterapeits, pusaudžu un jauniešu centra vadītājs Nils Sakss Konstantinovs.

Māksliniecisko, muzikālo atpūtu sniegs pianists Vestards Šimkus, mūziķi Valdis Indrišonoks un Pēteris Upelnieks un draugi, mūziķis Kaspars Zemītis un smilšu kino māksliniece Guna Miķelsone.  

Ārzemju lektori

Centrālā konferences daļa ietvers pasaules līmeņa vadītāju un viedokļu līderu uzrunas un stāstus no personīgās pieredzes.

“IT Cosmetics” dibinātāja, “New York Times” grāmatu autore, pirmā” “L'Oreal” izpilddirektore - sieviete Džeimija Kerna Lima dalīsies pieredzē, kā turpināt ceļu, saskaroties ar neskaitāmiem atraidījumiem. Klīniskais psihologs, vadības eksperts, veiksmīgu grāmatu autors, Henrijs Klauds, stāstīs par savu un klientu pieredzi, kā arī sniegs praktiskus padomus, kā rūpēties par savu un citu mentālo un garīgo veselību. Kustības “Go Together Global” dibinātājs, izpilddirektors, darba vietas kultūras un laipnības eksperts, veiksmīgu grāmatu autors Šola Ričardss par to, kā laipnības kultūra maina darba vidi un glābj dzīvības. “Life.Church” draudzes dibinātājs, pārdotāko grāmatu autors Kreigs Grešels - kā izturēt haosu un tajā panākt izaugsmi?

Mācību un konsultāciju firmas izpilddirektore, dibinātāja, kas palīdz organizācijām, to vadītājiem un darbiniekiem atgūt radošumu, veicināt iesaistīšanos un produktivitāti Džuljeta Fanta šī gada lekcijā runās par to, kā atteikties no ar atpūtu saistītā kauna un priecāties par rūpēm par sevi.

Sociālās uzvedības pētniece, Hārvarda Biznesa skolas profesore, rakstu autore un pieprasīta konsultante Frančeska Džīno, kuras klientu vidū ir “Disney”, “Goldman Sachs”, “Honeywell”, “Novartis” un “P&G”, šogad lekcijā - Kāpēc konstruktīvs dumpinieks ir veiksmīgs un efektīvs. Sociālās kustības “Sveikas, bailes” aizsācēja, sociālā uzņēmēja Mišela Polere klāstīs un iedvesmos, kā identificēt izaugsmes iespējas par spīti bailēm? 

“Flamin’ Hot Cheetos” čipsu radītājs, bijušais “PepsiCo” multikulturālās pārdošanas viceprezidents, filantrops Ričards Montanjezs - kā iedrošināt otru jeb ielikt drosmi viņa dziļākajā būtībā un iedvest viņā dzīvību? 

Kristiešu kultūras centra dibinātājs, prezidents, vecākais mācītājs, viedokļu līderis ticībā un kultūrā, kuru savas domas paust aicina tādos kanālos kā Fox News, CNN, NBC's Today, CBS news un citos, A.R. Bernards izvērtēs, kā organizācijā piedzīvot atjaunotni caur attiecībām? “VOUS “vadības konferences līdzdibinātājs, vadošais mācītājs, grāmatu autors, pārliecinošs orators, dedzīgs jauniešu iedvesmotājs  Ričs Vilkersons - kā atmaksājas vadībā ieguldītās pūles un kā notikumus un realitāti maina mūsu izteiktie vārdi? Stenlijs Makkristals, atvaļināts armijas ģenerālis, Jēlas Universitātes vecākais līdzstrādnieks, pārdotāko grāmatu autors, balstoties uz daudzām paša vadītajām militārajām operācijām, iepazīstinās, kā atpazīt, ka tuvojas risks, un kā uz to reaģēt. 

“Daudzu pagājušā gada tiešraides konferences dalībnieku pieredze atklāj, ka piedzīvot saistošu, interesantu, interaktīvu un dziļu saturu ir iespējams arī tiešraides formātā internetā. Šī gada konferences vērtība pamatojas uz psiholoģiski, mentāli svarīgiem aspektiem, kas vadītājam jāņem vērā gan attiecībā uz sevi, gan uz apkārtējiem. Turklāt vienlaicīga kopība veido motivējošu, vienprātīgu, uz izaugsmi balstītu virziena maiņu sevī, savā organizācijā un sabiedrībā kopumā,” norāda Gunta Ziemele, “GLS Latvija” satura koordinatore.

Dalībniekiem būs iespēja tikties arī nelielās “Zoom” grupās, iepazīties ar citiem vadītājiem, dalīties pieredzē, izvērtēt lektoru uzdotos jautājumus un interaktīvi iesaistīties dažādās aktivitātēs. Latvijā GLS konference norisināsies jau vienpadsmito  reizi, un šoreiz tā izcelsies ar spilgtu biznesa, medicīnas un militārajā jomā ievērojamu līderu līdzdalību. Iepriekšējos gados konference ir pulcējusi ap 700 dalībnieku.

GLS Latvija 2021 notiks interneta platformā, tiešsaistē:
26. novembrī,14:00 - 18:00,
27. novembrī,10:00 - 18:00.

Vairāk www.glslatvija.lv.