Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Aizlūgums par mieru Rīgas Svētā Alberta baznīcā
21.03.2022 pl. 16:14
15. martā Vatikāna preses biroja vadītājs Mateo Bruni paziņoja, ka Kunga Pasludināšanas svētkos, 25. martā, pāvests Francisks veltīs Ukrainu un Krieviju Vissvētākās Jaunavas Marijas Bezvainīgajai Sirdij.

Rīgas Metropolijas Kūrija ziņo, ka pāvests ir aicinājis ikvienu diecēzes bīskapu un ordināriju kopā ar garīdzniekiem vienoties lūgšanā par mieru katra Baznīcas reģiona katedrālēs, Dievmātes svētnīcās un draudžu kopienās laikā, kad Vatikānā norisināsies veltīšanās akts, tas ir, 25. martā pl. 18 pēc Latvijas laika.

Atbildot uz šo aicinājumu, Rīgas arhidiecēzes centrālais aizlūgums par mieru notiks 25. martā pl. 18 Rīgas Svētā Alberta baznīcā, kur Rīgas arhibīskaps metropolīts Zbigņevs Stankevičs svinēs Svēto Misi par mieru Ukrainā. Pēc dievkalpojuma pēc Latvijas Bīskapu konferences ierosinājuma Latvija tiks atkārtoti veltīta Visvētākās Jaunavas Marijas Bezvainīgajai Sirdij.

Piedalīties dievkalpojumā aicināti Rīgas arhidiecēzes garīdznieki un ticīgie. Dievkalpojuma tiešraide un ieraksts būs pieejami Rīgas Svētā Alberta draudzes Facebook kontā.

KABIA