Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Fatimas vizionāre sacīja, ka pēdējā cīņa būs par laulību un ģimeni
19.05.2022 pl. 18:45
Māsa Lūcija dos Santos (1907-2005) no Fatimas savulaik sacījusi kardinālam Karlo Kafarram, ka "izšķirošā cīņa starp Kristus valstību un sātanu būs par laulību un ģimeni".

Mūsu Fatimas Dievmātes sākotnējās privātās atklāsmes lika ar drūmu skatu raudzīties pasaulē, pareģojot gan nāvi, gan iznīcību. Viena no vizionāriem, māsa Lūcija, vēlāk kādam itāļu kardinālam atklāja, ka “pēdējā kauja” būs par laulību un ģimeni.

Kardināls Karlo Kafarra kādā intervijā 2017. gadā atklāja, ka šos pravietiskos vārdus viņš saņēmis ar roku rakstītā zīmītē no māsas Lūcijas.

Vēstule (1983. vai 1984. gadā) beidzās ar vārdiem: “Tēvs, pienāks laiks, kad izšķirošā cīņa starp Kristus valstību un sātanu būs par laulību un ģimeni. Un tie, kas strādās ģimenes labā, piedzīvos vajāšanas un bēdas. Bet nebaidieties, jo Dievmāte viņam [sātanam] jau ir sadragājusi galvu."

Kardināls Kafarra uzskata, ka šie māsas Lūcijas vārdi piepildās mūsdienās, sevišķi līdz ar abortu šausmām un homoseksuālu laulību legalizāciju.

Ko mēs šodien novērojam? Divi šausmīgi notikumi. Pirmkārt, abortu leģitimizācija. Tas ir, aborts ir kļuvis par sievietes subjektīvām tiesībām. Tagad “subjektīvās tiesības” ir ētiska kategorija, un tāpēc mēs šeit ieejam labā un ļaunā kategoriju pasaulē un sakām, ka aborts ir labs; tās ir tiesības. Otra lieta, ko mēs redzam, ir mēģinājums pielīdzināt homoseksuālas attiecības laulībai.

Šie divi jautājumi ir izraisījuši to cilvēku vajāšanu, kuri pret tiem iebilst gan fiziski, gan mutiski.

Labās ziņas ir māsas Lūcijas pēdējie vārdi kardinālam Kafarram - “Nebaidieties, jo Dievmāte jau ir sadragājusi viņa galvu.”

Kamēr pasaulē turpina plosīties pēdējā cīņa, galvenais ir nebaidīties un paļauties, ka Dievmāte uzvarēs, un beigās valdīs miers.

Aleteia.org