Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Video aplāžu cikls ar sarunām "Laulība-laimīgi līdz mūža galam?"
12.03.2023 pl. 10:26
Kas laulību dara vāju un - kas stipru? Daudzi pāri iziet cauri smagām krīzēm, kādi diemžēl kopā nepaliek. Iemesli krīzēm ir pārsteidzoši daudz - finanses, identitātes meklējumi, veselības sarežģījumi, depresijas, atkarības, sānsoļi, komunikācijas trūkums, pagātnes bagāža. Kā ar to visu tikt galā, kā nesalūzt un kā palikt kopā?

Biedrība “Asociācija “Ģimene” ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem piedāvā video aplāžu ciklu ar sarunām “Laulība-laimīgi līdz mūža galam?”, kur iepazīstinās ar 12 pāriem un viņu pieredzi izkļūšanai no dažādām krīzēm.

Jaunākais video, kas ir trešā saruna, ir ar Dzintaru un Ievu Osemļjakiem. Savā 20 un ar pusi gadus ilgajā laulībā viņi atradušies brīdī, kad šķiet pazaudēts ir viss. Viņi paši saka – pēc sūri grūti nopelnītās un iegādātās savas mājas zaudēšanas, viņi izdzīvojuši īstu pazemības skolu. Kā iemācīties problēmās skatīties vairāk uz risinājumu, nevis problēmu, ko tajā iesākt ar savu raksturu un pagātnes bagāžu un – kā iemācīties viens otram piedot? Sarunu vada Rihards un Viktorija Kostigovi.