Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Kustībā "Laulāto Tikšanās" ievēlēta jaunā valde
24.04.2023 pl. 08:03
Labā Gana svētdienas priekšvakarā Rīgā Sv. Trīsvienības draudzes telpās notika Laulāto Tikšanās Nacionālā centra Valdes vēlēšanas, kurās nākošajam darbības termiņam tika ievēlēta jaunā valde šādā sastāvā:

Valdes priekšsēdētājs - Edgards ar laulāto Sigitu Piruškas,
Valdes priekšsēdētāja vietnieks - Gatis un laulāto Raimondu Bārdiņi,
Finanšu pārzine Sintija ar laulāto Jāni Stiģi,
Valdes loceklis - Juris Končus ar laulāto Dainu Veikmani.

Vēlēšanu gaitā ar savu klātbūtni un lūgšanām animatorus stiprināja kustības garīgais padomdevējs pr.Juris Jalinskis, kā arī neatsverams kustības atbalsts diakons Gunārs Konstantinovs. Vēlēšanu noslēgumā īpašu pārsteigumu bija sagatavojuši kustības animatori Ēriks un Ivonda Vilsoni, īpaši sirsnīgā un pārdomātā interpretācijā ļaujot baudīt R. Blaumaņa "Pazudušo dēlu". 

Esam pateicīgi par līdzšinējās valdes nesavtīgo kalpošanu, sirsnīgo animatoru kopienu, garīgās kārtas pastāvīgo atbalstu, bet pāri visam – neizsmeļamo Dieva žēlastību kustības ilgajā kalpojumā Latvijā un pasaulē!

„Laulāto Tikšanās” savu kalpojumu velta laulātiem pāriem, piedāvājot nedēļas nogales par dažādām laulības dzīvē aktuālām tēmām, sniedzot atbalstu pāriem krīzēs un organizējot regulāras mazās grupiņas dažādās Latvijas vietās, kur iespējams saņemt stiprinājumu, zināšanas un atbalstu laulības dzīves ceļā. Tāpat kustība nenogurstoši organizē saderinātiem un iemīlējušiem pāriem iespēju rast dziļākas atbildes sava aicinājuma ceļā un sagatavo laulībai.

Uldis un Daina Žurilo