Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Par un ap kristietību/Škola Jedjinogo principa
 
JonsMinks
pievienojies: 19.03.2008
Komentāri: 1
Škola Jedjinogo principa
19.03.2008 11:37
Neilgu laiku atpakaļ kāda mūsu draudzes pārstāve konvertējās par pareizticīgo baznīcas locekli. Mūsu draudze to ļoti pārdzīvoja, jo bijām draudzīgi, kopīgi lūdzāmies, kopām savu Baznīcu, tās apkārtni. Tomēr šīs sievietes pārliecību nekritizējām, centāmies būt toleranti. Nesen uzzinājām, ka viņas šadu rīcību ietekmējusi "Škola jedjinogo principa" - pareizicības skola, kuru viņa kādu laiku apmeklējusi. Viņa mums iedeva palasīt dažas grāmatas no šīs mācības. Ievēroju, ka grāmatas sākumā nav atsauces uz Pareizticīgo baznīcas viedokli. Pārbaudot google šo grāmatu autori - Olga Asauļak -  konstatēju, ka 1998. gadā viņa ir izslēgta  baznīcas un pret viņas skolu Pareizticīgo baznīca attiecas negatīvi - mācību uzskata ar okultisku un ezotērisku. Vai esat informēti par šādas skolas esamību arī pie mums Latvijā un kas mums kā krisiešiem būtu jādara, lai atturētu mūsu paziņas un draugus no šādas maldu mācības ? Kopīgā lūgšanā Jons
sirc
pievienojies: 13.01.2008
Komentāri: 3
Re: Škola Jedjinogo principa
22.03.2008 10:13
Kas būtu jādara, lai atturētu...
Viena otra dzīves situācija pierādījusi- atturēšana devusi vēl lielāku pārliecību par izvēlētā ceļa pareizību, un mani iebildumi- kā nelieli šķēršļi uz pareizo.:)
Dažkārt šī maldīšanās pat nepieciešama, lai vēlāk spētu atgriezties pie pareizā (bet, kas tad ir pareizs?...) ar divkāršu, jau stiprinātu pārliecību.
Mulders
pievienojies: 20.01.2005
Komentāri: 485
Re: Škola Jedjinogo principa
25.03.2008 14:17
Jāizravē no sava vidus tas, kas šādus cilvēkus noskaņo pievērsties sektām! Sektas ir visur! Tamdēļ pirmkārt ir jāpārzin pašam sava mācība!

Cilvēki neaiziet aiz neko darīt!

Aiziet jo "tur ārā" saņem to, ko nesaņem pie sevis mājās, vai otrādi, mājās ir kaut kas, kas atgrūž!
 
 Saraksts/Par un ap kristietību/Škola Jedjinogo principa