Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Citas sarunas/ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
Komentāri:Iepriekšējie12
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
24.11.2008 14:51
Sveiki Egle !

 Izlasot šajā forumā rakstīto – garīgi daļēji „redzama” Tava personīgā realitāte – kurā ir problēmas, kuru cēloņi Tev pašai nav apzināti un saprasti. Universālā baznīca – pieiet visām problēmām universāli, tas ir vispārīgi. Šāda situācija ir faktiski sastopama visā Latvijā. Latvijā, kura bija komunistiskās partijas ideoloģijas varā, un kurā tika Dieva likumi un kārtība atzīta par neesošu. Komunistiskās partijas ideoloģija nesaturēja programmu – mācību, kā pareizi veidot attiecības starp vienu vīrieti un vienu sievietei Īstenībā un Dievā, jo Dievu viņi nepazina. No šejienes – tie, kas Dievu nepazina tie izveidoja tādu systēmu – kurā Dievs tika uzskatīts par neesošu. Ja tiek izveidota tāda systēma, kurā Dievs ir neesošs, tad tāda systēma ir īstenību neatzīstoša – pietiekošā mērā, lai pati izdzīvotu. No šejienes arī PSRS sabrukšanas cēlonis. Tie cilvēki, kuri piedzima un uzauga šis komunistiskās partijas valdīšanas laikā – nevarēja saņemt informāciju par Dievu un Dieva valstības kārtību un pareizo dzīvošanu tajā. Tātad visa latviešu tautas daļa, kurai nebija pieejama informācija par Dieva esamību un Dieva kārtību – dzīvoja NEZIŅĀ kā pareizi dzīvot uz Planētas Zeme. Dievs ir planētas Zeme autors un Dievs zina kā ir pareizi cilvēkiem jādzīvo, lai dzīve būtu laimīga uz Zemes. Šeit var rasties jautājums – bet vai Dievs ir cilvēcei atklājis likumus, kā ir pareizi dzīvot, lai nebūtu problēmas un ciešanas un mokas un sāpes, kuras Tu tagad piedzīvo un kuras piedzīvo daudzas latviešu tautas ģimenes. Atbilde ir atrodama svētajos rakstos, kur ir atklāts, kā Dievs no cilvēces radīšanas sākuma ir bijis kopā ar cilvēkiem – līdz šodienai, kad cilvēki veido veselu civilizāciju. Kad Dievs radīja cilvēku – Dievs nepameta cilvēku, bet deva padomus – kā dzīvot – neslēpjot arī to, ko nedrīkst darīt un neslēpjot arī to, kas notiks tad ja tiks izdarīts tas ko nedrīkst darīt. Un nedrīkstēja ēst no laba un ļauna pazīšanas koka augļiem – jo tajā dienā, kad cilvēks ēdīs, tas mirdams mirs. Protams, kā zinām Ādams ēda – Ieva ēda un Čūska pievīla. Kopš tā laika – Dievs ir NOLĀDĒJIS Čūsku, Ādamu, Ievu un plus vēl visus viņu pēcnācējus.
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
24.11.2008 14:51
II daļa

Laika posmā no Cilvēka radīšanas līdz Jēzus Kristus dzimšanai – visi bija nolādēti. Šajā laika posmā, kad cilvēce bija nolādēta – Dievs cilvēci nepameta, kaut arī tie bija izdarījuši izvēli darīt to ko Dievs neieteica. Dievs cilvēces pārstāvim Mozum – iedeva 10 likumus – baušļus, kurus pildot ciešanas tiks samazinātas līdz minimumam. Lūk – iesākumā 10 baušļi ir tas, ar ko var sākt sakārtot savu dzīvi savā realitātē. Ja izpildīsi visus 10 Dieva baušļus – tad Tavas ciešanas tavā realitātē samazināsies līdz minimumam. Kāpēc līdz minimumam – tāpēc, ka izpildot visus desmit Dieva baušļus – netiks izpildīts, jaunais bauslis, ko cilvēcei deva Dieva Dēls Jēzus Kristus. Tas ir – Jāņa evaņģēlijs 13 nodaļa 34 pants. Jaunu bausli Es jums dodu, ka jūs cits citu mīlat, kā Es jūs esmu mīlējis, lai arī jūs tāpat cits citu mīlētu.

Tātad šī ir tā informācija, kura nebija pieejama vidējam latvietim, kura ir dzīvību nesoša ikvienam cilvēkam.

Tātad atbilstoši šodien – lai dzīve ikviena realitātēs būtu bez ciešanām – ir jāizpilda visi 11 Dieva baušļi. Ja visa latviešu – tauta izpildīs šos likumus – tad Latvijā iestāsies absolūta Dieva valstība – uz planētas Zeme. Tad nebūs bērnu nami, depresijas, ciešanas. Nebūs pat policijas – jo nebūs noziedzinieki. Ja visas planētas Valstis – sāks pildīt 11 baušļus – tad nebūs vajadzīgas arī armijas. Visa nauda tiks vērsta izglītībā un zinātnē, kura attīstīs medicīnu tādā līmenī, ka ikviens varēs dzīvot bez slimībām. Bet pagaidām, kamēr tas viss vēl ir tālā nākotnē – mūsu darbs ir sludināt Dieva likumus, kuri sakārto mūsu dzīves pēc Dieva prāta.
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
24.11.2008 14:52
III daļa

No visa secinu, ka Tev nav zināmi Dieva baušļi ne tie 10 ne vienpadsmitais, līdz ar to Tu neesi spējīga – saviem prātuļojumiem atrast izeju no esošas situācijas un problēmām. Tu dzīvo tādā savā realitātē, kura ir kā elle. Būtne nonāk šādā ellīgā realitātē – tāpēc, ka nepilda Dieva baušļus. Dievs ir devis brīvo gribu – pildīt Dieva likumus vai nē. Tev ir nedaudz sarežģītāka situācija – Tu manuprāt pat nezini, ka Dieva baušļus esi neapzināti izvēlējusies ignorēt un nepildīt – dodoties it kā savienībā ar vīrieti, ar kuru Dievs Tevi Tev apzinīgai (gatavai laulībām) esot nav savedis kopā un devis laulības sakramentu. Ja nav gatava tad nav patiesais apzinīgais brīvprātīgais „Jā” vārds un bez patiesā „Jā” vārda  laulības sakraments nav derīgs un – nav arī laulības. Protams arī Tavs vīrs komunistiskās partijas valdīšanas laikā nav saņēmis – informāciju, kā ir pareizi veidot uz planētas Zeme laulību un ģimeni – tādu, lai tā būtu pareizi veidota – tāda, kura neizjuktu, kad piedzimst bērni – un bērni neciestu.

Tātad varbūt vēlreiz lai būtu skaidrāks – tad attīstības ceļš ir sekojošais.

PSRS laiki – Neziņas un maldīšanās laiki bez spējas atšķirt mīlestību no nemīlestības utt. – ELLE.

Kad ellē būtne kādu laiku maldās – un piedzīvo ciešanas – neizsakāmas ciešanas – tad ir divi varianti – vai nu izdara pašnāvību – par ko runā vīrs vai arī atrod izeju – Dievā. Šādā situācijā būtne sāk strādāt – meklēt izpildīt Dieva likumu – meklējiet un jūs atradīsiet – klauvējiet un jums tiks atvērts. Tu tagad klauvē – pie foruma dalībnieku realitāšu durvīm un prasi informāciju – kas ir nemolekulāra un kas vienīgā var Tev palīdzēt. Nu lūk Dievs atver – ja būtne sagrib pareizas lietas. Dievs palīdz – ja prasa to, kas būtnei nepieciešams nepretēji būtnes dabai. Šīs ir mūsu mācību stundas – kurās mēs apgūstam un saprotam, ka esam brīvas. Varam Dievam klausīt un varam arī neklausīt. Un Tie, kas Dievam klausa – tās būtnes pašas brīvi ir izvēlējušas Dievam klausīt – kuras nē tās nē. Lai – tad kad brīvā būtne satiktos ar sātanu vairs nekad viņai nebūtu jāšaubās par to – vai viņa ir brīva – ka Dievs ir viņu kaut kādā veidā pakļāvis vai piespiedis. Visas domas bieži noved pie Dieva – tas ir pie pirmā baušļa. Tev nebūs citus dievus turēt līdzās Man. No šejienes, tikai tad, kad būtne patiešām nonāk tādā situācijā, kurā pati brīvprātīgi sagrib Dievu atzīt – un pildīt Dieva baušļus – tad viss sākas ar to, ka Dievs tad ir būtnes realitātes centrā. Nevis milestība, labestība, pēcnācīji vai vīrs vai vēl da jeb kas. Tikai un vienīgi, ja Dievs ir būtnes realitātes centrā – tad visas lietas ieņem pareizās savas lietas. Mīlestība tad kļūst pareiza, labestība pareiza un pēcnācēji un vīrs vairs necieš no nepareizībām – grēku sekām. Tālāk – par Mīlestību, kura Tev nav. Pareizi Tu saki – Tev nav. Jo Mīlestība Tev būs tad – kad Tu pildīsi Dieva baušļus. Jāņa 14:21 Kam ir Mani baušļi un kas viņus tur, tas Mani mīl; bet, kas Mani mīl, to Mans Tēvs mīlēs un Es to mīlēšu un tam parādīšos."

Jāņa 14:24 Kas Mani nemīl, tas netur Manus vārdus; bet tie vārdi, ko jūs dzirdat, nav Mani, bet Tēva, kas Mani sūtījis.
Tātad pirmā mīlēšanas mācību stunda sākas pie Dieva un ar Dieva mīlēšanu. Tad kad būtne ir nonākusi pie Dieva, tad būtne var saņemt mācību, kā ir pareizi mīlēt. Ja baušļi – likumi tiek turēti – tad Tev ir Mīlestība. Ja baušļus – likumus neturi – tad Tev Nav Mīlestība. No šejienes – tā kā tu dzīvoji PSRS laikos – un Tev nav bijis neviens, kas iedotu Tev baušļus – Tev loģiski arī nav Mīlestības – šajā ziņā Tu esi patiesa. Braucot pa aleju – Tu cerēji – ka ja izlēksi pa 12 stāva logu – tad paliksi dzīva. Protams cerēt drīkst – un var arī palikt dzīva – bet vairumā gadījumu tā nenotiek, jo ģimene ir ģimene un laulības ir laulības – lai būtu laulības ir jāizpilda konkrēti likumi un jāpadara konkrēti darbi. Tāpat lai izlektu pa 12 stāva logu vispirms ir jāpadara smags darbs – jāsameklē un jāatrod 12 stāvu māja.
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
24.11.2008 14:53
IV daļa

Līdzīgi ir ar laulību – lai būtu laulība – vispirms ir jāatrod vīrietis. Protams ne visas mājas der – jo dažas 12 stāvu mājas būs ar apsardzi un iekšā netiksi. Tāpat ir ar vīriešiem – ne visi vīrieši Tev derēs. Bet ja patiešām gribēsi izlēkt  pa 12 stāva logu – tad tu cītīgi turpināsi strādāt, meklēt tādu māju tādu vīrieti, kurš ir piemērots laulībām. Lūk – šeit tie, kas nezina baušļus – tie maldās un nezina ko dara, tie kuri zina – tie bieži ir slinki – negrib iet meklēties un atrast savu īsto. Tas ir iemesls – kāpēc īstie bieži vien nesapārojas pareizi. Protams – sabiedrībā, kurā vairākums maldās – meklēšanās sievietei nes negodu – jo uzskata tādu par palaistuvi utt. Bet tās kas meklē tās atrod. Protams meklēšanās process nav viegls tādā ziņā, ka tas prasa daudz laika – enerģijas naudas un būšanu vientulībā ar pliku cerību utt. Bet bez darba nav augļi. Ja nestrādāsi nebūs alga – un augļi.
Protams šeit rodas arī versija – ka cilvēks Tavs vistuvākais – ko vislabāk pazīsti var izrādīties Tavs vīrs – ar kuru jau esat izgājuši lielām ciešanām un mokām un bēdām kopā un vēl neesat aizbēguši viens no otra. Jo no vilka bēgot var arī uzskriet lācim un var arī palaimēties un atrast ko labāku piemērotāku. Protams – kā visi foruma dalībnieki arī es nevaru dot konkrētus norādījumus, kā Tev dzīvot un rīkoties – jo tad Tu vairs nebūsi Tu – bet Es. Bet Dievs dod iespēju katram pašam būt – un izvēlēties savu ceļu. Protams es labākais ko varu darīt ir dalīties ar informāciju kuru Dievs man ir atklājis savu iespēju robežās.  Domāju ka baušļi ir labs pareizā ceļa rādītājs. Kāpēc es atzīstu baušļus – tāpēc ka es uzskatu ka Mozus ir vienīgais veicis eksperimentu – ar veselu tautu vedot to pa tuksnesi. Pēc eksperimenta – Mozus arī apkopoja kādi likumi ir paši galvenie, protams Dieva vadīts – lai tauta dzīvotu. Nevienas citas tautas līderis šādu eksperimentu nav veicis. Droši vien ja veiktu tad nonāktu pie tiem pašiem baušļiem.

Jā un pats galvenais – bieži ir tā, ka lūdzot Dievu un esot patiesam pret sevi un Dievu un tuvākajiem – nemelojot – Dievs atklāj kādu atklāsmi, kurā ir pareizais ceļš. Un bieži mēs to nojaušam, bet līdz galam nesaprotam – tad nu lūk – rīkoties ieteicams, tikai tad, kad ir skaidrība, miers un harmonija savā personīgajā realitātē, jo kur ir nemiers un steiga tur bieži tiek pieņemti nepareizie lēmumi. Protams šī jau ir atkal jauna mācību stunda par Pacietību un paļaušanos uz Dieva apsolījumiem utt. Ja vēl trūkst informācijas iesaku izlasīt svētajos rakstos Jāņa evaņģēliju – tur ir viss kodolīgi aprakstīts. Lasot būtne attīsta domāšanu – un paliek gudrāka un tad viņa kļūst patiešām spējīga un atrast pareizo ceļu. Protams atkal ir jāstrādā garīgi – lai būtu augļi un beidzot būtu normāla dzīve. Šis attiecināms netikai uz indivīda grēkiem – bet arī uz visu partiju un valdību un tautas grēkiem. Interesanti - - kad visa latviešu tauta izies ielās un izsūdzēs savas kā tautas grēkus – lai Dievs varētu svētīt visu tautu kopumā – tas tikai būtu izrāviens attīstībā, bet attīstīties nepieciešams pakāpeniski – bez steigas. Kad visas lietas redzēsi vienā bildē – tad sapratīsi – kāpēc notiek tā un ne savādāk – un sapratīsi ka Dievs radīja pasauli un kāpēc to redzēja labu esam – jo tā nes augļus svētos. Jo ikviens grēcinieks – var kļūt par svēto – un bieži tā arī notiek – tad priecājas visas Debesis un arī Zeme !!!

Veiksmi pareizās izvēles izdarīšanā vēl gars Aiko_Saule  

 
Egle
pievienojies: 07.11.2008
Komentāri: 9
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
25.11.2008 10:56
nu ja kad esmu pārkāpusi VISUS baušļus.. :(

esmu pat izdarījusi abortu, par ko gan ļoti raudāju, vardsakot pārkāpts arī pats trakākais tev nebūs nokaut bauslis.. un tāpec viss ir tik greizi, es jau to tagad atzīstu un ļoti nožēloju, bet ko tad lai tamdēļ tagad daru?. Patiesībā jau fakts, es te nederu Jūsu lapā nemaz, jo brīžam tikai nojaušu, par ko jus runajat… teiksim sakraments – tas laikam ir kautkas līdzīgs Dieva svētībai? arī Bībelē daudzus vārdus vēl nesaprotu,

nu jā - un arī jums acīmredzot ar tādu sviestu kā mani nav labi tērēt laiku un man -pieķēpāt šo tīro mājaslapu, bet man vārdi kautkā paši rakstās...

ai, nezinu… kā Jūs visi nonācāt pie Dieva, iedomājos, cik tas noteikti varētu būt jauki, ja piedzimst ticīgā un sirsnīgā ģimenē, bet es tādā nepiedzimu galīgi, kaut mana ģimene bija izglītota, kaut strīdīga. Un man šausmīgi žēl, kad bērnībā un pusaudžu gados, kad tik ļoti (!!!) meklēju savas zilās debesis, man nebija neviena, kas kautvai čukstus aizved pie Dieva... Tas tika stingri noliegts ari vecmāmiņām un viss nosaukts par pasakām un baidīts ar sektām. Es nenosodu par to savus vecākus, jo viņiem nebija citas izvēles, viņi drošivien baidījās par mani un gribēja labu- lai tieku augstskolās, darbos utt. Tad es vienkarsi izdomāju “savu dievu” jo man likās kad tā tam jābūt, un dzīvoju savā pasaulē. Skola un cilvēki man bija garlaicīgi jau sākot ar kādu otro-trešo klasi, jo tur nekur nemācija neko par cilvēku un viņa pasauli, tās likumiem un dziļāko jēgu, tāpēc mācīties nemācījos galīgi nemaz, pat augstskolā, kaut biju teicamniece, bet ļoti klusa, jo man visi vārdi šķita tukši. Satiku vīru un arī vīrs bija garlaicīgs, garīgas lietas viņu neintereseja, bet jāprecas taču bija jo visi precējās, beztam cerēju vismaz tādā veidā radīt beidzot savu izsapņoto pasauli. Ticēju tai vēl līdz pēdējam, līdz viņš beidzot iesita – tā pa riktīgam, tā kad asinis un biju gar zemi, un kopš tās dienas vairs neticu un guļot gultā sāku klausīties kristīgo radio.. un lēnām lēnām pievērsties bērnībā noslēptajam Dievam. Tagad es burtiski dzeru katru dienu tā kā izslāpusi un man nekad nav par daudz!: varu klausīties un lasīt un lūgt kaut cauru dienu un nakti, javien nebūtu jāiet uz darbu un jābaro ģimene un māja
Egle
pievienojies: 07.11.2008
Komentāri: 9
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
25.11.2008 10:59
Aiko Saule, nu jau gan es zinu baušļus desmit gan un arī Jēzus bausli zinu, un cenšos arī viņus turēt, jau laikam kāds gads ir riņķī vai varbūt vairāk?,

bet tikuntā Mīlestības nav… laikam tas par maz – viens gads lūgšanās?. varbut nepieciešama visa dzīve. Bet kur lai tikmēr paliek, ja mājās… elle?. Tā elle jau man ir tagad! kolīdz izeju no savas istabas..
kri
pievienojies: 15.01.2005
Komentāri: 401
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
25.11.2008 11:08
egle, es Tev atzīstos - es neizlasīju nevienu rindu no cienījamā AikoSaules gabala, bet, ja tas Tev licis domāt, ka neesi iederīga šai lapā - met no galvas tādas domas ārā, Aiko Saule nebūt nepārstāv ko citu kā vien sevi (un klau,Aiko, šī nav pirmā reize, kad pēc Tevis rakstītā cilvēku jutušies atmetami un nederīgi ne vien katoļu, bet vispār kristiešu vidē! Viena lieta ir grēka atzīšana un nožēlošana - pavisam cita - uzspiesta atziņa, ka viņa grēks nav piedodams un izdzēšams!).
Egle, nebūt nav tā, ka visi kristieši dzimuši laimīgā kristiešu ģimenē. Man šķiet, ka drīzāk ir pat otrādi. Es pat saskatu daudzas līdzības Tavā dzīvesstāstā ar savējo - pat teicamniece biju! Varbūt Dievs mani pasargāja no aborta izdarīšanas, bet visā citā - neskaitīšu tomēr savus grēkus, jo Jēzus sen tos piedevis un izdzēsis. Un visiem cilvēkiem ir tāpat. Jēzus piedod un dara jaunu. Jā, šo mieru meklēdama biju staigājusi caur daudzām baznīcām, līdz nokristījos katoļu baznīcā, vairs neko negaidot - kā vien brīnumu. Brīnums ir - jau gandrīz 12 gadu garumā. Tas nenozīmē vieglumu, ir grūti - bet tas ir savādāk.
Egle
pievienojies: 07.11.2008
Komentāri: 9
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
25.11.2008 11:09
brīžam jau nesanāk ar tiem baušļiem.., visgrūtāk iet ar trešo bausli, kurš it kā izklausās visvieglākais: tev būs svēto dienu svētīt, jo vīrs dusmojas, kad svetdienās nestradāju pie mājas, jo viņš strādā, jau teicu – viņš ir strādīgs un man tiktiešām negribas viņu apmelnot un padarīt tikai sliktu, jo tā jau tad nebūtu tiesa, kaut arī viņam uznāk šausmīgi tie “melnie”..  un tas var uznākt jebkad – pat braucot ar mašīnu pie stūres viņš piemēram ņēma un aiz dusmām iebraucām grāvī.. vai arī par to kad viņaprāt nepareizi krauju malku vai… daparjebko!…  bet tādas dusmas jau viņam piemīt, kopš viņu pazīstu, tās nav tikai mūsu kopdzīves sekas: viņam nepatīk nekas, kas tiek darīts atšķirīgi viņa prātam, pat kartupeļi nomizoti gareniski..

 

man dažkārt šķiet.. zini kā?....… kad viņam dusmas par to kad viņš manu pasauli nesaprot . .
Egle
pievienojies: 07.11.2008
Komentāri: 9
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
25.11.2008 11:13
nē, nē, Aiko forši uzrakstīja, paldies viņam (vai viņai)!!, visi civēki jau te forši!!!!! tiešām!!! paldies Jums.. man tikai kautkā vēl nesanāk visus mīlēt..

 
Saara
pievienojies: 29.11.2005
Komentāri: 218
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
25.11.2008 13:32
Jā, Aiko Saule māk uzrakstīt tā, lai cilvēks kurš jau tā jūtas slikti un meklē palīdzību, justos vēl sliktāk. :((( Aiko Saule laikam vispār negrēko - paļaujās uz Dievu it visā, ciena vecākus, nemelo, laulību nepārkāpj un ar paštaisnību arī neslimo. Un Aikosaulei ir vēl arī pašizdomāts 11.bauslis!! Droši vien saņemts privātā atklāsmē.

Aiko Saule, ja cilvēka dvēsele ir satriekta un meklē palīdzību, tad pirmais kas jāizdara, nav jāsit ar pannu pa galvu, bet jāsniedz palīdzība - līdzjūtība, nomierināšana. Pēc tam, kad tā ir sniegta, pēc tam gan var dot padomu, pamācīt, izturzāt kļūdas utt. Ja tev ir sasista kāja, tu to sit un dauzi vēl, jeb uzliec kājai apsēju, lai pasargātu no tālākas  traumēšanas? Šitādus padomdevējus vairāk tik vēlēties! :(((
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
25.11.2008 14:26
I daļa

nu ja kad esmu pārkāpusi VISUS baušļus.. :(

esmu pat izdarījusi abortu, par ko gan ļoti raudāju, vardsakot pārkāpts arī pats trakākais tev nebūs nokaut bauslis.. un tāpec viss ir tik greizi, es jau to tagad atzīstu un ļoti nožēloju, bet ko tad lai tamdēļ tagad daru?.

 

Jāņa 8:11 ………Tad Jēzus sacīja: "Arī Es tevi nepazudinu; ej un negrēko vairs!"
Notikušo par nebijušu nevar padarīt – var tikai izvēlēties negrēkot vairs un arī turpmāk Īstenībā.


 

Patiesībā jau fakts, es te nederu Jūsu lapā nemaz, jo brīžam tikai nojaušu, par ko jus runajat… teiksim sakraments – tas laikam ir kautkas līdzīgs Dieva svētībai? arī Bībelē daudzus vārdus vēl nesaprotu,<><>

Universālajā baznīcā iederas visi aicinātie – un es kā baznīcas loceklis Tevi aicinu pievienoties universālajai baznīcai – tas ir katoliskai baznīcai un kopš šī brīža Tu arī esi aicinātā – Dievs ir tagad mūsu liecinieks, ka esi aicināta. <><>

Mat. 20:16 Tā pēdējie būs pirmie un pirmie pēdējie. Jo daudz ir aicinātu, bet maz izredzētu."

Dievs mīl visu ko radījis – arī Tevi, tāpēc Dievs sūtīja savu Dēlu Jēzu Kristu – kurš aicināja mani pievienoties Viņa iedibinātajai universālajai baznīcai – es atsaucos aicinājumam – un tagad varu aicināt arī citus, kā piemēram, Tevi. Ja Tu atsauksies aicinājumam un Īstenībā izdarīsi savu patiesi brīvprātīgo izvēli pievienoties – tad arī Tev būs vara aicināt – tādā veidā glābt pārējos tos, kas vēl dzīvo neziņā, maldos, tumsā utt un kurus neviens nav aicinājis un kuriem neviens vēl nav pasludinājis priekpilno Dieva mācību – likumus, kā pareizi dzīvot, lai nebūtu ciešanas uz planētas Zeme saskaņā ar Dieva prātu.
Ja atsauksies aicinājumam – tad Dievs izsūtīs Tev pretī savus kalpus priesterus – un viņi pateiks ko Tev darīt. Procedūra vienkārša – nekautrējies un dodies uz sev tuvāko katoļu baznīcas Dieva namu – svētdienās, ja esi laukos, tad uzzini – kad ir Svētās Mises – laukos notiek pēc principa – ka Mises notiek vai nu mēneša pirmajā vai otrajā svētdienā, tas ir vēl atkarīgs no tā kā konkrētā draudze izlemj. Nu lūk – kad satiksi priesteri esi gatava, ka priesteris nebūs tāds, kurš ļoti ar izpratni un detalizēti centīsies analizēt Tavu situāciju un iedziļināties līdz sīkumiem. Priesteri Latvijā ir noslogoti – un tāpēc viņi Tev uzreiz pateiks tā pavisam formāli, kas Tev būs jāizdara un viss, bez lielām emocijām – plika procedūra. Šo pliko procedūru tad arī vajag iziet un izdarīt ko priesteris saka. Protams – tā plikā procedūra var likties – ka ir bez mīlestības un pozitīvām emocijām un var likties, ka Tu nevienam neinteresē un var rasties tev tāda sajūta ka esi nevajadzīga utt. Tas viss Tev jānoliek malā – jo Tev ir Tiesības iziet procedūru – ja Tu brīvprātīgi gribi un esi izdarījusi izvēli – tās ir Tavas tiesības. Protams var arī gadīties kāds priesteris, kurš izrādīs lielu personīgo laipnību un pozitīvismu – tad plikās procedūras izdarīšana būs ar pozitīvākām emocijām – bet es domāju, ka Tu esi garīgi nobriedusi un Tevi jau neinteresē gūt emocijas no procedūras – bet Tev ir svarīga pati uzņemšanas procedūra, lai Tu varētu kļūt par universālās baznīcas oficiālu locekli Īstenībā un Dievā. Tad kad tiksi uzņemta – tad Savus grēkus varēsi izstāstīt grēksūdzē priesterim – priesteriem Dievs ir devis varu piedot grēkus. Cik saprotu – Tu esi jau savus dažus grēkus nožēlojusi – atliek nožēlotos izsūdzēt Dievam caur priesteri. Protams priesteris – nezinās vai Tava grēku nožēla ir patiesa īstenībā vai nē. Viņš parasti dod piedošanu. Īstenībā Tavs gara stāvoklis – būs atkarīgs no tā, cik patiesa būs Tava nožēla. Protams ar to nožēlošanu arī citreiz ir problēmas.  Ja grēks ir smags – tad nožēlotājs saņem piedošanu bet jo projām nožēlošana nepamet un gara stāvoklis neuzlabojas līdz normālam stāvoklim. Tad var veikt gandarīšanas darbus – piemēram palīdzēt sludināt prieka vēsti – ka Dievs eksistē, tagad pati zini cik šiem diviem vārdiem „Dievs eksistē” ir liela nozīme Īstenībā, tas ne kas, ja kāds savā realitātē pagaidām vēl dzīvo bez šiem vārdiem. Un tālāk – veicot gandarīšanas darbus Tu pati sajutīsi, kā patiesais Miers atgriezīsies Tavā realitātē pa īstam. Tāds ir šis ceļš jeb veids, kā kļūt brīvam no grēkiem. Šo veidu – mācību man atklāja Dievs un saņēmu universālajā baznīcā. <><>
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
25.11.2008 14:27
II daļa

nu jā - un arī jums acīmredzot ar tādu sviestu kā mani nav labi tērēt laiku un man -pieķēpāt šo tīro mājaslapu, bet man vārdi kautkā paši rakstās...

 

„Tīrā mājas lapa” – lai Tu nepaliktu neziņā – tīrajā mājas lapā ir visādi – un viņi Tevi saprot, jo daudzi ir līdzīgi Tev ( tai skaitā arī es) – ir grēkojuši un meklējuši un atraduši un ir te. Protams ka šeit tīrajā mājas lapā ir arī pa kādam vēl publiski neatzītajam svētajam – bet tādu ir retums, tāpēc ir jāzina, ka šeit ir daudz tādu, kuri joprojām grēko un ir tādā stāvoklī, ka cenšas kļūt brīvi no grēkiem. Dievs mūs visus dara svētus – mēs dzīvojam un esam vismaz tādā mērā godīgi un atklāti, ka mēs atzīstam savus grēkus Dieva priekšā – mēs nesagrozām īstenību nu vismaz cenšamies – nemelot sev citiem un Dievam. Ar to arī daudzi – kas nav universālajā baznīcā atšķiras no citiem – cenšas sev neradīt ilūziju – ka viss ir labi un ka es visu daru pareizi Īstenībā. Mēs esam tādi – kas cenšamies esam svēttapšanas procesā, kas noslēgsies ar to – ka mēs kļūsim – tik gudri, ka sapratīsim, ka Dieva baušļi patiešām ir Dieva prāta sekas un kas nosaka normālu dzīves veidu uz šīs planētas Zeme, pēc kā daudzi alkst Latvijā un pasaulē – bet nezina kā normālo dzīves veidu iesākt dzīvot – iegūt.

 

un arī jums acīmredzot ar tādu sviestu kā mani nav labi tērēt laiku

 

„Tērēt laiku” – redzi, tie, kas ir universālajā baznīcā – tie netērē laiku – bet kalpo. Protams – kalpošana prasa laiku. Šī nav mana molekulāro darbu kalpošana – tas ir es Tev nepalīdzu saskaldīt molekulāro malku bet es darot garīgu darbu – rakstīdams dodu laiku no dzīves, ko Dievs man ir devis Tava labuma vairošanai – Īstenībā un es to daru tāpēc, ka es tā gribu – Dievs mani nav piespiedis es daru labprātīgi – tādā veidā, kalpoju Dievam – palīdzu izplatīt pestījošo mācību – prieka vēsti – katras būtnes garam un dvēselei viņas realitātē – gadījumā ar Tevi - Tavā realitātē Tagad un Īstenībā. Arī Dievs ir teicis – ejiet un sludiniet. Un es gribu to ko Dievs grib – mēs gribam vienu un to pašu. Šeit es un Dievs esam līdzīgi Īstenībā neapšaubāmi.

 

ai, nezinu… kā Jūs visi nonācāt pie Dieva, iedomājos, cik tas noteikti varētu būt jauki, ja piedzimst ticīgā un sirsnīgā ģimenē, bet es tādā nepiedzimu galīgi, kaut mana ģimene bija izglītota, kaut strīdīga. Un man šausmīgi žēl, kad bērnībā un pusaudžu gados, kad tik ļoti (!!!) meklēju savas zilās debesis, man nebija neviena, kas kautvai čukstus aizved pie Dieva... Tas tika stingri noliegts ari vecmāmiņām un viss nosaukts par pasakām un baidīts ar sektām. Es nenosodu par to savus vecākus, jo viņiem nebija citas izvēles, viņi drošivien baidījās par mani un gribēja labu- lai tieku augstskolās, darbos utt. Tad es vienkarsi izdomāju “savu dievu” jo man likās kad tā tam jābūt, un dzīvoju savā pasaulē. Skola un cilvēki man bija garlaicīgi jau sākot ar kādu otro-trešo klasi, jo tur nekur nemācija neko par cilvēku un viņa pasauli, tās likumiem un dziļāko jēgu, tāpēc mācīties nemācījos galīgi nemaz, pat augstskolā, kaut biju teicamniece, bet ļoti klusa, jo man visi vārdi šķita tukši. Satiku vīru un arī vīrs bija garlaicīgs, garīgas lietas viņu neintereseja, bet jāprecas taču bija jo visi precējās, beztam cerēju vismaz tādā veidā radīt beidzot savu izsapņoto pasauli. Ticēju tai vēl līdz pēdējam, līdz viņš beidzot iesita – tā pa riktīgam, tā kad asinis un biju gar zemi, un kopš tās dienas vairs neticu un guļot gultā sāku klausīties kristīgo radio.. un lēnām lēnām pievērsties bērnībā noslēptajam Dievam. Tagad es burtiski dzeru katru dienu tā kā izslāpusi un man nekad nav par daudz!: varu klausīties un lasīt un lūgt kaut cauru dienu un nakti, javien nebūtu jāiet uz darbu un jābaro ģimene un māja

 

sakraments – tas laikam ir kaut kas līdzīgs Dieva svētībai?

 

Sakraments protams ļoti vispārīgi ņemot ir Dieva svētības īpašs veids. Ja nebūtu Dievs aiz žēlastības svētījis – nebūtu sakramenta. Bet tā kā Dievs ir šāds.

Mozus 2:20 26 .... dara žēlastību līdz tūkstošajam augumam tiem, kas Mani mīl un tur Manus baušļus.

Dievs dara žēlastību un svētī cilvēci arī tādā veidā – ka iedibināja Svētos sakramentus. Sakramenti ir septiņi. Šos sakramentus ir iedibinājis Jēzus Kristus Dieva dēls, kuru sūtīja Dievs Tēvs. Kristības, Iestiprināšanas, Euharistijas, Gandarīšanas, Slimnieku svaidīšanas, Ordinācijas un Laulības sakraments.

Pats galvenais sakraments ir Euharistijas sakraments. Svētās mises laikā – kad tiek atkārtoti garīgi izdzīvota Dieva Dēla upurēšana to atceroties un iztēlē iztēlojoties – Maize tiek pārvērsta par Dieva miesu un Vīns par Dieva asinīm. Precīzāk – par Dieva Dēla miesu un asinīm. Tad, kad Tu grēkus būsi nožēlojusi un izsūdzējusi – tad Dievs Tev par zīmi, ka Viņš Tevi ir uzklausījis un sadzirdējis Tavu grēku sūdzi un Tavu patieso nožēlu  ar priestera rokām – dos vissvētāko sakramentu, kas ir domāts fiziskai apēšanai un ir kā Dieva apliecinājums, ka Tavi grēki kurus patiešām esi nožēlojusi un atzinusi kā nevajadzīgus – ir piedoti Īstenībā – kā tas tajā brīdī arī ir. Tāda būtne pēc svētā sakramenta saņemšanas, tad ir svēta Īstenība, ja visus savus apzinīgos grēkus ir nožēlojusi un izsūdzējusi. Neapzinātie grēki paliek uz Dieva atbildību un apredzību – par ko Tev nav vairs jāuztraucās. Tad būtne ir harmonijā ar Dievu – un sāk justies beidzot normāli kā Dievs bija iecerējis, lai būtne justos. Nu un tālāk – sākas mūžīgā dzīvošana – jo šādā stāvoklī būtnes gars ir laimīgs un tas garam ir piemēroti un patīkami. Mūžīgās dzīves baudīšana kopā ar Dievu – Dievā.
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
25.11.2008 14:39
III daļa
Jā un tad, kad Tu vēlēsies sākt kalpot kādam - varbūt Tavs tuvākais nebūs tālu jāmeklē un Tava brīnišķīgā iespēja būs Tavs tagadējais - vīrs.
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
25.11.2008 15:09
 

Saara

Jā tiešām man reiz bija sasista kāja - es biju lielās sāpēs un satrieks. Pirmais, kas man bija vajadzīgs - nejau līdzjūtība un nomierināšana, bet svarīgākais man bija zināt - Īstenību, lai kāda tā būtu - negatīva vai pozitīva. Jo, kad esi sasitis patiešām kāju - un esi Neziņā - tad vairāk par visu svarīga ir katra jaunā informācija. Protams, kad sāpes pārgāja - atklājās, ka tā nav lausta es biju priecīgs. Bet es esmu vienmēr par īstenību - tādu kāda tā ir - labāk rūgta īstenība nekā saldi meli -kas sagroza īstenību un ieved vēl lielākā ilūzijā - no kuras tas izķepuroties nav viegli un vienā dienā neizdarāmi.

Katrs is spējīgs dot tādus padomus - kādus tas spēj. Padoma saņēmējs - pats izvēlēsies - jo viņam ir brīvā griba. Līdz ar to mans pienākums ir kā alternatīvu varianatu atklāt savas domas - beigās katrs pats izvēlēsies - ko gribēs. Nevienu nevar piespiest - tā vai šā rīkoties. Tev ir savs viedoklis - kuru Tu drīksti paust - man ir savs kuru es drīkstu paust - mēs esam līdzvērtīgi Dieva priekšā Īstenībā.
Saara
pievienojies: 29.11.2005
Komentāri: 218
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
25.11.2008 15:35
AikoSaule, sasista kāja nav neziņa. sasista kāja ir sasista kāja, tai jādod atgūties no traumas. Nē, nu var jau arī turpināt viņu sist un sist, lai ir salauzta, pēc tam vēl paklapēt un pārlauzt uz pusēm. Un tad pavisam droši, ka kāja ir pārlauzta. neziņas nekādas:)))

Tas ir teoloģijas pamatu pamats - satriektai dvēselei vispirms ir jāsniedz mierinājums - Evaņģēlijs jeb Labā vēsts, lepnam un pašpietiekamam cilvēkam vispirms Bauslība un likums. Ja neesi stiprs šais lietās, tad labāk paklusē, nevis ieved kādu cilvēku vēl dziļākā postā.
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
26.11.2008 10:57
Saara

Tas ir teoloģijas pamatu pamats - satriektai dvēselei vispirms ir jāsniedz mierinājums - Evaņģēlijs jeb Labā vēsts.
Saara vai vari lūdzu padalīties un man atklāt sekojošo:
Kādas teoloģijas pamatu pamats ? ( Kāds ir šīs teoloģijas nosaukums ?)
Saskaņā ar šīs teoloģijas pamatu pamatu - kas tiek saprasts konkrēti zem termina "mierinājums" ?
Saskaņā ar šīs teoloģijas pamatu pamatu - kas tiek saprasts konkrēti zem termina "Evanģēlijs" ?
Saskaņā ar šīs teoloģijas pamatu pamatu - kas tiek saprasts konkrēti zem termina "Labā vēsts" ?
Ļoti vēlētos saprast Tavas domas Īstenībā un Dievā !
Saara
pievienojies: 29.11.2005
Komentāri: 218
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
26.11.2008 11:39
AikoSaule, netērēšu savu dārgo laiku, lai ielaistos ar tevi šai pļāpāšanā. Šos jautājumus vari noskaidrot savā draudzē. Pieņemu, ka esi pajauna draudzes locekle un līdz ar to dedzīga un vienkārši daudzas lietas vēl nezini. p.s. ir labi būt dedzīgam, bet labāk ir degt par lietām, ko zinam, kas ir pareizi. Cilvēka dvēsele ir ļoti smalks instruments un katram tas ir citādāks un katram ir sava pieeja konkrētā situācijā. Dažs labs ar savu "gudro" padomu var nodarīt vēl lielāku ļaunumu, nekā tas jau bijis. Bet tas ir jāsaprot. Ja to nesaprot, tad tik mauc otram ar pagali pa galvu un var justies ļoti laimīgs, ka zin "pamācīt".
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
28.11.2008 19:57
Saara !
Saki - Labāk ir degt par lietām, ko zinām, kas ir pareizi ?

Nu es jau arī degu par to ko zinu kas ir pareizi. Protams – katram ir savas zināšanas. Protams – katrs runā no savas subjektīvās unikālās realitātes. Tu no savas – es no savas – kāds cits no savas. Katrs runā to labāko – kas viņā ir un ko spēj katrs citam atklāt – domāju ka Tu arī.
Protams – citreiz rodas tāda situācija – kas vienam balts tas otram melns – gadījumā ar to pagali. Vienam no savas realitātes liekas –ka sit otram, ka palīdz. Te rodas – viens no grūtākajiem un tai pat laikā viens no vieglākajiem jautājumiem – kas ir tas pareizais un kas ir tas nepareizais ceļš. Domāju, ka bez vienotas zināšanu kopas neizejot – ir grūti atrast kopsaucēju svešiniekiem, bet kad iepazīstas – tad viss kļūst labi – sakārtojas. Vai ne Saara ?
emils
pievienojies: 30.12.2004
Komentāri: 87
Re: ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?
18.03.2009 12:54
Jebkura laulības krīze ir risinaama tikai piedaloties abaam puseem...
viens var rauties pushu un nekaa nepanaakt...

Ja viiram ir taada attieksme pret Dievu, tad pienjemu, ka arii bazniicaa laulaajushies juus neesat... taatad nav izskaneejushi vaardi "ko Dievs savienojis, to cilveekam nebuus skjirt"?
Komentāri:Iepriekšējie12
 Saraksts/Citas sarunas/ko darīt ar laulību, ja nav mīlestības?