Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Aizlūgumi/PALĪDZIET/UZRAKSTIET
 
ElizabeteElizabete
pievienojies: 29.02.2012
Komentāri: 4
PALĪDZIET/UZRAKSTIET
29.02.2012 10:35
Pēdējais laiks man rāda, ka nekas labs nav, izņemot to, ka vēl spēju pasmaidīt.
Esmu 2 grupas invalīde, tātad, cilvēks ar īpašām vajadzībām, kuru ne visi spēj pieņemt un saprast.
Pēdējais invaliditātes grupas slēdziens ir šāds ( citēju ) :" 7 gadu ilgas un nepārtraukti ārstētas, hroniski noritošas slimības rezultātā ( v.u. ) ir attīstījušies izteikti un stabili, smagas pakāpes funkcionēšanas ierobežojumi. Ņemot vērā konstatētos faktus, SECINĀJU: ( v.u.) slimības rezultātā ir attīstījušies izteikti darbspēju, pašaprūpes un iekļaušanās sabiedrībā lieli traucējumi, kas atbilst smagas invaliditātes kritērijiem."
Man ir iedota nestrādājošā grupa. Jūtos ļoti slikti, jo tagad man kā uz pieres ir uzrakstīts - smags invalīds.
Nespēju pati iekļauties sabiedrībā un līdz ar to viss, ko daru nekam neder. Bet varēt es varu-maz ko.
Nespēju sadzīvot ar to, kas ar mani notiek. Gribās lai būtu labāk, lai es kādam būtu derīga, bet vai maz tā būs kādreiz?
Mammai es neesmu vajadzīga, lai gan dzīvojam nu jau daudz gadu kopā, viņa ne reizi man neuzjautā kā es jūtos. Tas liek justies nevajadzīgai, liekai.
Un kam gan ir vajadzīgs tāds cilvēks kā es?
Ceru uz Jūsu atbalstu un palīdzību.
Elizabete
Sauljuks
pievienojies: 10.03.2012
Komentāri: 4
Re: PALĪDZIET/UZRAKSTIET
12.03.2012 19:47
Suushana, rokdarbi (adishana tamboreshana) ? Valodu apguve majaa un tekstu tulkoshana ? (Tas, ko tu spetu darit, kas man nak prataa).

Iesaistishanas invalidu biedribaa (ja tadas pastav tur, kur tu dzivo?) un atbalsts no sev lidzigajiem. Katru dienu lugshanas, Dieva varda lasishana, protams ir gruti, ja savejie neatbalsta, jamegina atrast kads draudzigs plecs, un kaa saka, savejie (ar lidzigam problemam) sapratis... Tev tagad ir daudz briva laika - skaties filmas, atputies, cik nu veseliba lauj. Tas, kas man nak prataa. Shii ir tikai Zemes dzive..
 
 Saraksts/Aizlūgumi/PALĪDZIET/UZRAKSTIET