Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Par un ap kristietību/Ekumeeniskais dievkalpojums, par ko shepat raxts
 
Mulders
pievienojies: 20.01.2005
Komentāri: 485
Ekumeeniskais dievkalpojums, par ko shepat raxts
26.01.2005 11:50
Izlasiiju katedraale.lv raxtinju par to kopiigo dievkalpojumu! Baigiforshi, ka beidzot process ir aizgaajis... tas ir tikai pac pacsaakums, bet vai nesaak piepildiities  Daniela pravietojumi!
42 bet, ka tu redzēji kāju pirkstus pa daļai nodzelzs un pa daļai no māla esam, tas norāda, ka šī valsts būs pa daļaistipra, pa daļai tomēr tieksies arī sadrupt.
43 Un, ka tu redzēji, ka dzelzs bija maisīta ar mālu, tas norāda,ka abu daļu cilvēki sadzīvē un laulības noslēdzot gan saskaras cits arcitu, bet neviena daļa nesaraujami nesavienojas ar otru, tieši tā kādzelzs nesavienojas ar mālu.
44 Bet šo ķēniņu laikā debesu Dievs cels valsti, kura pastāvēsnesagrauta mūžīgi un kuras vara nepāries ne uz vienu citu tautu. Tāsatrieks un iznīcinās citas valstis, bet pati pastāvēs mūžīgi.
45 Tādēļ tu arī redzēji, ka akmens bez cilvēku palīdzībasnovēlās no kalna un satrieca dzelzi, varu, mālu, sudrabu un zeltu.Lielais Dievs ķēniņam parādīja, kas notiks nākotnē. Šis sapnis irtiešām zīmīgs, un patiess ir tā izskaidrojums."

 
 Saraksts/Par un ap kristietību/Ekumeeniskais dievkalpojums, par ko shepat raxts