Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Aizlūgumi/Lūgšana par dziedināšanu no vēža
 
Bantu
pievienojies: 20.11.2012
Komentāri: 161
Lūgšana par dziedināšanu no vēža
19.04.2013 23:00
2000. gada 27. maijā, lūgšanas laikā pie krusta Križevaca kalnā Medjugorjē, Jēzus atklāj Džīnai Mareu (ASV) - saistībā ar viņas mātes stāvokli, kas ir slima ar vēzi, un līdz ar to arī visiem pārējiem, - un paskaidro, kas ir vēža iemesli un kādas ir zāles. Kungs sacīja Džīnai un visiem pārējiem, kurus ir piemeklējusi šī slimība:
"Visiem, kas cieš no šīs slimības, ir svarīgi, lai viņi meklētu patvērumu Manā spēcīgajā aizsardzībā caur sakramentālijām, kā, piemēram, krustiņš, medaljons, skapulārs. Viņiem vajag katru dienu pārkrustīties ar svētīto ūdeni, praktizēt ikdienas lūgšanu, pieņemt sakramentus, kurus Es sniedzu caur Manu svēto Baznīcu un lūgt Manu Vissvēto Māti par dziedināšanu.
Tāpat viņiem ir svarīga harmoniska dzīve un tīrs, svaigs gaiss. Šo slimību pastiprina pilsētu apmeklēšana, kā arī pārāk noslogota darba dzīve, kas ir vērsta uz materiālismu. Viņiem nepieciešams daudz miera, klusuma un lūgšanu. Mans bērns, tev viņiem jāpiedāvā atgriezties pie Dieva un dzīvot kristīgajā ticībā, jo viņu dvēsele, ja viņi neatgriezīsies, atradīsies lielākās briesmās nekā miesa. Cilvēki tikai pārbaudījumu un slimību laikā saprot, ka nav dzīvojuši tam svarīgākajam, nav dzīvojuši ar Dievu, bet ir dzīvojuši pārejošajam, pasaulei."
Lūgšana:
Kungs Jēzu, godības Karali, Tu esi manas dvēseles un manas miesas dzīvība. Apžēlojies par mani, kurš esmu vājš un grēcinieks. Izdziedini man šo ... vēzi, kas vēlas mani iznīcināt un novest mani nāvē. Ieliec manī Savu Dievišķo dzīvi, Tavu dzīvi mūžībā. Uzliec Savas rokas šim ļaunumam, un es būšu dziedināts un stiprināts. Jēzu, mīlestības Karali, steidzies man palīdzēt!
Jēzus: "Katram kristīgam cilvēkam vajag lūgties šo lūgšanu ar lielu ticību un dzīvot kā patiesam kristietim, bet Es apsolu, ka došu dziedināšanas un mierināšanas žēlastību un spēku šajā pārbaudījumā ikkatram. Tas ir tavs uzdevums, Mana meita!"
 
 Saraksts/Aizlūgumi/Lūgšana par dziedināšanu no vēža