Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Citas sarunas/Skaista sieviete un pievilcīgs vīrietis. Kristieša viedoklis
 
Bantu
pievienojies: 20.11.2012
Komentāri: 161
Skaista sieviete un pievilcīgs vīrietis. Kristieša viedoklis
17.10.2016 18:10
Citāts no šī gada "Mieram tuvu" oktobra numura intervijas ar Gundegu Zaķi-Cimžu:

Ir bieži gadījumi, kad, kļūstot par kristieti, cilvēki maina savu identitāti, ģērbjas un runā citādāk, pēkšņi kļūst neieraugāmi, neuzkrītoši... Tā man šķiet pārprasta pazemība un lēnprātība.

Vai jūs arī esat ko tādu novērojuši?
Kāda jums - katram personīgi - šķiet skaista sieviete un pievilcīgs vīrietis? Ar šiem vārdiem es domāju gan vizuālo tēlu, gan personības šķautnes.
Deta
pievienojies: 24.12.2004
Komentāri: 66
Re: Skaista sieviete un pievilcīgs vīrietis. Kristieša viedoklis
18.10.2016 16:11
:) Skaisti... iegāju portālā, lai atrastu iespēju izdzēst savu profilu, to neatradu, bet, izlasot šo, nolēmu vel reizi uzrakstīt.

Sievietei un vīrietim ir sevi jāpilnveido, gan fiziski, gan garīgi cik vien katram šādas iespējas ir. Dievs mūs radīja atšķirīgus un skaistus. Ne jau viņš mūsos ielika skaisto, lai mēs par to neliktos zinis. Mums ir jābūt fantastiski skaitiem ne tikai iekšēji, bet arī ārēji, lai mēs viens otru ieraugam un, lai visu dzīvi, viens otru varētu baudīt. Ja es būšu nevīžīga, nekopta, vienmuļā apģērbā vai tiešām manam vīram es būšu tā sakot "vizuāli baudāma"? Bet, ja es būšu kopta, izcelšu visu, kas mani padara vel skaistāku - būšu skaista, mīloša, gudra, jauka, sirsnīga, rūpīga, tad ne tikai viņam es radīšu prieku, bet arī lepnumu citu vīriešu acīs, ka Viņš ir tas, kura sieva es esmu. Tas pats, protams, ir arī uz otru pusi.

Nu tādas laikam ir manas domas :)
Bantu
pievienojies: 20.11.2012
Komentāri: 161
Re: Skaista sieviete un pievilcīgs vīrietis. Kristieša viedoklis
20.10.2016 14:55
Tas nozīmē tikai vienu - Tev no šejienes nav jādzēšas. :) Tu mums esi vajadzīga! (Pats profilu nemaz nevar izdzēst, jo nav tādu opciju.)

Skaista sieviete. Bantu detalizēts viedoklis

Es piekrītu Detai, ka Dievs mūsos ir ielicis skaisto, kas jau ir pilnīgs. Un par to ir jārūpējas, tas pat ir pienākums, jo miesa ir Svētā Gara templis. Vingrs ķermenis, tīra, kopta āda, tīras drēbes, kas ir gaumīgi saskaņotas. Nopucēti apavi. Smaržas un rotas - neuzkrītoši, kā mazs akcents. Es redzu daudz sieviešu, kuras sevi tieši izkropļo, nevis skaistina, pārmērīgi lietojot kosmētiku. To vajag tikai pavisam nedaudz un, uzskatu, īpašos gadījumos. Jo, ja tu staigā ikdienā tāpat, kā uz Operu ejot, tad - kāda vairs izcelšanās, kādi svētki? Daudzām sievietēm grims ir kā otra seja, tikai mākslīgi uzzīmēta. Kad viņas kādu reizi ir redzētas bez "špakteļa", tad iestājas neliels šoks - kā, vai tad patiesībā tāds ir tas cilvēks?
Vienmēr esmu uzskatījusi, ka Dievs ir vislabākais stilists un mākslinieks. Bet kāpēc mēs gribam to Viņa dizainēto mainīt, graut? Matu krāsa, uzacu forma, ādas tonis - kāpēc to sievietes demolē? Ja sieviete ir brunete, nu neizskatīsies viņa labi ar blondiem matiem!

Un vizuālā aspekta nobeigumā kaut kur lasīta frāze (un es to attiecinu arī uz vīriešiem):

Sievietes augums pats par sevi ir absolūts mākslas darbs.
Tetovējums sievietei ir kā grafiti uz baznīcas sienas.

Savas dzīves laikā esmu satikusi 3 sievietes, kuras manās atmiņās spilgti ir vēljoprojām. Es viņas visas 3 redzēju tikai pāris minūtes, bet atceros pat tagad, pēc vairākiem gadiem. Un viņas ir skaistākās sievietes, ko esmu līdz šim sastapusi. Kas viņām bija tāds īpašs? Es to pat nevaru izskaidrot. Tas bija vārdos neaprakstāms skaistums, personības starojums, iekšējs mirdzums, dziļš miers, ko varēju just tikai vien uzlūkojot viņas. Man pat šķita, ka esmu satikusi eņģeli. Tas tiešām bija TIK iespaidīgi! Ja es būtu džeks, es viņām būtu skrējusi pakaļ! Lai nezaudētu iespēju kaut vienkārši iepazīties.
Un ja jāatskatās uz to, kādas šīs konkrētās sievietes vizuāli izskatījās, tad man pat tas īpaši nav palicis prātā. Viņām nebija ne grima, ne standarta žurnālu modeļu auguma, nebija spilgtu tērpu...
Bet es viņas atceros joprojām, pat neesot vīrietis.

Tātad : gaumīga vienkāršība + dievišķa dzirksts = skaistums. Bantu formula. ;)
J.
pievienojies: 13.06.2006
Komentāri: 462
Re: Skaista sieviete un pievilcīgs vīrietis. Kristieša viedoklis
08.01.2020 13:02
Esmu redzējis baznīcās arī ko pretēju - harmoniskam, pievilcīgam, vienkaršam cilvēkam.
Ir sievietes, kuras varbūt meklējot atzinību, vērtējumu, apstiprinājumu savam skaistumam vai nezin kam vēl, sapucējas ar mini, augstpapēžiem un citiem fetišiem.
Vai vīrieši šortos, "maikās", baseinčībās.
J.
pievienojies: 13.06.2006
Komentāri: 462
greiza mode
29.01.2021 13:05
Kāpēc pēdējo 2, 3 gadu laikā lielais vairums sieviešu ģērbjas garajās biksēs ?
Kāpēc sievietes zāģē viriešus ?
 
 Saraksts/Citas sarunas/Skaista sieviete un pievilcīgs vīrietis. Kristieša viedoklis